Annonce
Sport

PostNord Danmark Rundt 2021: Afsluttes med en enkeltstart på Frederiksberg

Tilskuerne på Frederiksberg vil opleve rytterne én og én på sidste etape af PostNord Danmark Rundt 2021. Det bliver nemlig en enkeltstart. Foto: Dan Møller

Det er en mangeårig tradition, at sidste etape af cykelløbet PostNord Danmark Rundt afsluttes på Frederiksberg med mål på Frederiksberg Allé.

Sådan bliver det også i år, når den 30. udgave af løbet slutter 14. august. Hvad der derimod er nyt er, at etapen er en enkeltstart. Femte og sidste etape får dermed både start og mål på Frederiksberg.

Nyt er det også, at etapen på Frederiksberg køres på lørdag og ikke som så mange gange før på en søndag. Enkeltstartsruten er på 11 kilometer. Hvor den præcis kommer til at løbe, har arrngøren endnu ikke offentliggjort.

Annonce

Håber på tilskuere

PostNord Danmark Rundt 2021 tæller i alt tre etaper i Jylland (10.-12. august), én på Vestsjælland (13. august) og altså én på Frederiksberg (14. august).

I alt 780 kilometer på tværs af Danmark. 140 ryttere fordelt på i 20 hold stiller til start. Seks af holdene er World Tour-hold: Lotto Soudal, Trek Segrafado, Jumbo Visma, Qhubeka Assos, Team DSM og Deceunick Quick Step.

Borgmester Simon Aggesen (K) ser frem til, at Frederiksberg endnu en gang er målby på sidste etape:

- PostNord Danmark Rundt er en uadskillelig del af sommeren på Frederiksberg, som rigtig mange ser frem til hvert år, og som altid tiltrækker masser af gæster. Jeg er sikker på, det bliver både medrivende og spændende. Mest af alt håber jeg på, at coronarestriktionerne er lempet, så vi kan mødes ude i byen og nyde det traditionsrige løb.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Stakkels Frederiksberg Allé

Debat

Dæksler og riste hærger cykelstierne

Byliv

Vejrhanen: En truet dyreart på Frederiksberg

Politik

Kommunalvalget: SF's fem fokuskandidater

Debat

Det er ufint at tage penge fra børn

Annonce