Annonce
Debat

Rådhustårnet åbner i september

Annonce

Grethe Rostbøll undrede sig i sidste uges avis over, at rådhustårnet fortsat er ved at blive renoveret og over, at arbejdet har varet så længe.

Vi er mange, der savner vores vartegn i form af det smukke rådhustårn, og som længes efter Frederiksbergs karakteristiske lydkulisse, nemlig klokkespillet.

Derfor er jeg glad for at fortælle, at tårnet og klokkespillet åbner igen i løbet af september. Og det endda under særdeles festlige former.

At arbejdet har varet så længe skyldes, at der var mange opgaver at varetage. Tårnet var desværre i endnu dårligere forfatning, end vi troede, da arbejdet begyndte.


Så fat mod alle frederiksbergere, der savner tårn og klokker. De vender snart tilbage.

Simon Aggesen, borgmester (K)


Murværket på tårnet er blevet fuget om, den øvre betonkonstruktion er udbedret, og kobbertaget på tårnet er udskiftet helt på grund af tæring. Samtidig er alle klokkerne og rådhusuret blevet efterset.

Så fat mod alle frederiksbergere, der savner tårn og klokker. De vender snart tilbage. Åbningsfesten er ved at blive tilrettelagt, og den kan du læse mere om, når programmet er klar på Frederiksberg Kommunes Facebook-profil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Er den lokale idræt bange for børn?

Politi

Cyklist skubbet af cyklen på Howitzvej

Debat

Tillid forpligter

Klumme

Historiens store viskelæder

Klumme

Septembers himmel

Nyåbnet

Ny frisørsalon: Bliv smuk på spansk

Kronik

KRONIK: Bag den gule trøje

Debat

Fantastisk for idrætten på Frederiksberg

Miljø

53 nye elbusser på vej

Annonce