Annonce
Debat

Radikale Venstre: Hvorfor vil SF, Å, V og K spare på Frederiksbergs børn?

- Det er glædeligt at se, at forældrebevægelsen #HvorErDerEnVoksen på Frederiksberg aktivt har lagt et pres på rådhuset, hvilket har fået flertallet til at gå tilbage i tænkeboks. Men kampen er ikke slut før spareforslaget officielt er taget af bordet, skriver tre radikale politikere i dette indlæg. Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

Læserbrev: Frederiksberg har fundet ekstra to millioner fra staten i kommunens husholdningsbudget. Det er kun godt! Men nu forsøger en del af kommunalbestyrelsen at skære i pengene, som kommunen ellers havde lovet børnene. Det kan betyde, at idéen om minimumsnormeringer snarere bliver et “normeringsloft”, hvor vi sætter en øvre barre for varme hænder i vuggestuer og børnehaver. Det ville være en skandale.

Vi er skuffede over den borgerlige fløj, men ikke mindst over at SF og Alternativet har foreslået at neddrosle normeringsvisionerne til fordel for fiksfakserier med kommunens penge. Men heldigvis er kampen ikke tabt.


Annonce

Kampen for at minimumsnormeringer ikke bliver et "normeringsloft" er ikke kun vigtig på Frederiksberg, men i alle kommuner


Radikale Venstre, Socialdemokratiet og Enhedslisten på Frederiksberg kæmper videre for at spareforslaget bliver droppet, så vores institutioner får de ekstra hænder, som de så desperat har brug for. Og forleden sendte de borgerlige partier, SF og Alternativet heldigvis også spareforslaget tilbage til fornyet behandling.

Kampen for at minimumsnormeringer ikke bliver et "normeringsloft" er ikke kun vigtig på Frederiksberg, men i alle kommuner. Derfor er det glædeligt at se, at Forældrebevægelsen #HvorErDerEnVoksen på Frederiksberg aktivet har lagt et pres på Rådhuset, hvilket har fået flertallet til at gå tilbage i tænkeboks. Men kampen er ikke slut før spareforslaget officielt er taget af bordet.

I Radikale Venstre ønsker vi reelle minimumsnormeringer på Frederiksberg med nok voksne til børnene og med flere uddannede pædagoger. Fordi vores børn fortjener den bedste start på livet.

Annonce

Mest læste

Annonce
Alarm112

Politiansat tiltalt for moms- og skattesvindel for 736.000

Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce