Annonce
Trafik

Rift om pladserne som skolepatrulje

De nyuddannede skolepatruljer på Skolen ved Bülowsvej. I baggrunden er det politiassistent Katja Lundgaard. Foto: Københavns Politi
Annonce

En flok 6. klasseelever fra Skolen ved Bülowsvej fik i sidste uge papir på, at de nu er en del af stedets skolepatrulje, som fremover skal lede trafikken foran skolen, så alle kommer sikkert frem.

Politiassistent Katja Lundgaard fra Københavns Politi stod for den afsluttende undervisning om blandt andet standselængder, vidneforklaring og førstehjælp, ligesom hun overrakte diplomer til eleverne efter veloverståede online-eksamener.

- Det er en stor glæde at se eleverne vokse med opgaven, fortæller Katja Lundgaard, der ofte kommer forbi skolerne på Frederiksberg om morgenen og tjekker, hvordan det går med skolepatruljerne.

Sofie Christensen, der er lærer på Skolen ved Bülowvej og ansvarlig for skolepatruljerne, er glad for samarbejdet:

- Det har stor betydning for eleverne, at en fra ordensmagten kommer ud og underviser dem. Det giver en anden respekt og er et stort klap på skulderen for dem.

Man kunne måske godt tro, at tjansen som skolepatrulje, som kræver at man skal stå tidligere op og være ude i al slags vejr, ikke var det mest populære blandt eleverne. Men på Skolen ved Bülowsvej er der ligefrem været rift om pladserne for at blive skolepatrulje:

- Vi har oplevet en overvældende interesse og opbakning. Vi har udvalgt 30 elever fra fire forskellige 6. klasser, men fik mere end dobbelt så mange ansøgninger, oplyser Sofie Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Er jeg en dårlig mor, Christina?

Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Levende begravet på Rahbeks Allé

Debat

Konservative svigter vores butikker

Debat

Øget fokus på entreprenørsvigt

Efterlysning

Efterlysning: Kender du, eller er du manden, der fik hjertestop på hjørnet mellem Finsensvej/Sønderjyllands Allé d. 9. juli?

Klumme

Hovsa, hvor blev retssikkerheden lige af?

Klumme

Byen & Præsten

Annonce