Annonce
Debat

Sæt handling bag ordene og prioriter cyklismen

Freja Fokdal ønsker flere cykelstier. På Bülowsvej har skybrudssikringen givet en ny cykelsti med grøn insektvenlig rabat. Foto: Frederiksberg Kommune
Annonce

Frederiksberg skal være en cykelby i verdensklasse. Det tror jeg grundlæggende, at vi er mange, der er enige om. For cyklisme er både godt for klimaet, miljøet og folkesundheden. Men der skal handling bag ordene.

For virkeligheden er desværre, at vi halter gevaldigt bag ved vores store nabokommune, når det kommer til forhold for cyklister. Man kan simpelthen mærke, når man krydser grænsen mellem København og Frederiksberg kommune, at vi desværre langt fra i lige så høj grad prioriterer cyklismen. I stedet vælger vi at holde hånden over bilismen.


Et rigtig godt sted at starte er Frederiksberg Allé, hvor man som cyklist i dag udkæmper en dødelig kamp mod busser og biler.

Freja Fokdal, kommunalvalgskandidat for Radikale Venstre


Vi skal udvide vores nuværende cykelstier – og vi skal etablere flere cykelstier. Et rigtig godt sted at starte er Frederiksberg Allé, hvor man som cyklist i dag udkæmper en dødelig kamp mod busser og biler.

I fremtiden skal flere transportere sig på cykel – og hvis det skal kunne lade sig gøre, er vi nødt til at prioritere cyklismen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Flere grønne gavle, tak

Debat

Er bæredygtighed da virkelig så slemt?

Annonce