Annonce
Frederiksberg

Søstre skal forvandle et nøgent hus til en sommerhusdrøm

Josefine og Katrine sidder klar i traileren til at bygge deres drømmesommerhus. - Foto: Jørn Deleuran/TV2

Søstrene Josefine, Frederiksberg, og Katrine, Amager, kan opleves i nyt livsstilsprogram »Sommerdrømme« på TV 2. Her dyster de med tre andre par om at indrette hver deres drømmesommerhus i Hvide Sande.

Annonce

29-årige Josefine og 25-årige Katrine er vokset op på en gård på Djursland. De elsker friluftslivet, de er kreative og aktive. Josefine er uddannet landskabsarkitekt, og Katrine er snart færdig som antropolog. De drømmer om et sommerhus, som skal være samlingspunkt for hele familien.

»Vores sommerhus skal være fyldt med kærlighed, nysgerrighed og projekter. Som familie har vi altid haft skæve ideer i kog, og det er noget af det, vi samles om. Vi elsker at sy, tegne og skære i sten, og vores kreative inputs vil bidrage til at skabe en autentisk indretning i de rolige rammer,« fortæller søstrene, der bor henholdsvis på Frederiksberg og Amager.

Fra onsdag 1. april kan du opleve Josefine og Katrine i det nye livsstilsprogram »Sommerdrømme« på TV 2. Her to dyster søstrene mod tre andre par om at indrette hver deres sommerhus i Hvide Sande. Programmet strækker sig over otte programmer, og i hvert program skal parrene indrette og bygge et nyt rum. Herefter afgør to dommere, hvem der bedst har løst opgaven både håndværksmæssigt og indretningsmæssigt. I finaleafsnittet afgøres det, hvem af parrene, der får lov til at beholde deres sommerhus til en værdi af to millioner kroner.

Annonce

310.000 kroner i hånden

Søstrene har 310.000 kroner til at forvandle et nøgent hus til en færdig sommerdrøm, og jo længere de kommer med rummene, jo tættere kommer de også på hinanden, fordi relationerne bliver presset, når tiden gør dem stresset i kampen om sommerhuset.

De otte programmer har fokus på hvert sit rum: 1. Soveværelse. 2. Terrasse, 3. Badeværelse, 4. Stue, 5. Køkken-alrum. 6. To ekstra værelser. 7. Uderum. 8. Optimering og entré.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Frederiksberg

På bunden af sagosuppen

Annonce