Annonce
Debat

Samarbejde mellem skoler og idrætsforeninger

Ny model skal etablere samarbejde mellem en række idrætsforeninger og SFO'er og fritidsklubber. Privatfoto
Annonce

Læserbrev: Det er vigtigt, at børn lærer at bevæge sig. Fysisk aktivitet er sundt i sig selv; det ved vi alle. Men det er også godt for indlæringen. Nu bliver der bedre mulighed for at dyrke mere idræt på Frederiksberg.


Jeg har arbejdet ihærdigt for, at idrætten får en mere central rolle i skolerne på Frederiksberg.

Helle Sjelle (K)


Vi har nemlig besluttet at afsætte midler til at etablere et samarbejde mellem skolernes SFO’er og vores idrætsforeninger, der skal bidrage til at motivere flere børn til at dyrke idræt i foreningerne. Der bliver tilknyttet nogle koordinatorer (såkaldte playmakere), som skal hjælpe med at organisere samarbejdet og aktiviteterne mellem skoler og idrætsforeninger. Samarbejdet er i første omgang placeret i skolernes fritidsdel og placeres i 3.-6. klasse.

Modellen er blandt andet inspireret af de gode lokale samarbejder mellem en række idrætsforeninger og SFO'er og fritidsklubber, der blev skabt i sensommeren 2020 med hjælp fra statslige coronamidler.

Målet med samarbejdet er, at flere børn bliver introduceret til flere forskellige idrætsgrene i løbet af skoleåret og bliver aktive idrætsudøvere i en af foreningerne.

Jeg har arbejdet ihærdigt for, at idrætten får en mere central rolle i skolerne på Frederiksberg, og glæder mig derfor over, at vi med det her samarbejde har taget et skridt i den rigtige retning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Noget godt har coronaen gjort

Kultur

Aveny-T mister milliontilskud

Debat

Konservativ ordentlighed?

Debat

Hvorfor er der så få der bliver testet?

Klumme

Vi er alle sammen vores egne

Annonce