Annonce
Kultur

Sang #6 og sang #7: Adede og Tinke repræsenterer Frederiksberg ved MGP

Adede Ocansey sakl synge sang nummer 6 'Inden i mig'. Pr-foto: Carsten Mol/DR

To af de otte sange ved årets børne-MGP synges af Frederiksberg-piger. Adede Ocansey og Tinke Kiehn Rosell er begge 12 år og går i 6. klasse på Frederiksberg - Adede på Frederik Barfod Skole og Tinke på Skolen på Nyelandsvej.

Adede er solist og skal synge sang nummer 6 'Inden i mig', som handler om at være stærk, holde fast i sig selv og turde stå alene, selvom det nogle gange kan være svært. Hun bor med sin mor, far, storebror og lillesøster på Kronprinsesse Sofies Vej. Adedes farfar er derimod fra Ghana. Hendes navn er også ghanesisk. 'Adede' henviser til, at hun er familiens førstefødte datter, og 'Ocansey' er navnet på en ghanesisk stamme.

Tinke Kiehn Rosell (i gul trøje) er forsanger i 'Tinke & the Winkies'. Pr-foto: Carsten Mol/DR

Tinke er forsanger i bandet 'Tinke & the Winkies', der gemmer sig bag sang nummer 7. 'Regnbuer’, som sangen hedder, handler om, at der skal være plads til alle mennesker, ligegyldigt hvor man kommer fra, og hvordan man lever sit liv. Tinke, der bor på Duevej, bliver ofte kaldt for Tinkie – ligesom den lilla teletubbie, der hedder Tinky Winky. Derfor kom bandet, som foruden Tinke består af tre 13-årige piger, til at hedde 'Tinke & the Winkies'.

Årets store (og desværre publikumløse) MGP-show sendes live på DR1 og DRTV på lørdag 27. februar med start klokken 19.00.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce