Annonce
BYLIV

Savner du fællesskabet på aftenskolen? Nu er der glædelige nyheder

Skolechef for AOF Storkøbenhavn, Jeanett Dahl Pedersen, er begejstret for, at onlinekurserne kan give gode oplevelser i en mørk coronatid. Foto: Bente Maj Wøldike
Arbejdernes Oplysningsforbund har netop udsendt et spritnyt katalog med onlinekurser henvendt til alle dem, der i øjeblikket savner fællesskabet på aftenskolen. Du kan blandt andet lære spansk, dygtiggøre dig inden for akrylmaling og følge madlavning fra iPaden.

21. maj er datoen for, hvornår folkeoplysningsforbundene må slå dørene op for undervisning igen. I mellemtiden har Arbejdernes Oplysningsforbund (AOF) netop oprettet en online kampagne med kurser til alle, der savner at komme på aftenskole.

Det koster 35 kroner at deltage i disse aftenskolekurser per lektion, hvor undervisningen som sagt vil foregå online via din computer. I kataloget findes diverse kurser inden for sprog, sundhed og kreativitet med mere, der kan tilgås bag skærmen derhjemme.

AOF tilbyder blandt andet spanskundervisning for begyndere, så deltagere kan lære sproget og kommunikere med andre spansktalende på et grundlæggende niveau. Yderligere vil man få et indblik i spansk kultur og traditioner.

Har du derimod skruet hænderne godt på og har en masse idéer til kreative projekter, er der flere kurser at finde inspiration på. Der vil nemlig være mulighed for at dygtiggøre sig inden for akrylmaling, hvor deltagere ud fra egene idéer vil arbejde med farver, former og overflader.

Under onlinekurserne findes også yoga til dem, der hellere vil have gang i kroppen og skabe balance mellem krop og sind.


Når holdet starter, kan de fra iPaden følge med i, hvordan man tilbereder retten. Det giver hele familien en rigtig god oplevelse.

Jeanett Dahl Pedersen


Annonce

Madlavning fra iPaden

Som mange andre har AOF været en del af coronanedlukningen, hvilket betød, at de måtte lukke tilbage i december 2020. Derfor blev alternative midler taget i brug, hvilket har vist sig at være en stor succes. Ifølge Jeanett Dahl Pedersen, skolechef for AOF Storkøbenhavn, er disse onlinehold populære og oplevelsesrige. Hun fremhæver især madlavningen bag skærmen.

- Vores madlavningshold for børn og voksne er et godt eksempel. Deltagerne får at vide på forhånd, hvad de skal købe ind, og når holdet starter, kan de fra iPaden følge med i, hvordan man tilbereder retten. Det giver hele familien en rigtig god oplevelse. Det kræver noget af underviserne at skulle omstille sig til online, men de fleste er gode til det, fortæller Jeanett Dahl Pedersen.

Du kan læse mere onlinekurserne i AOFs katalog på følgende link: www.aof.dk/online-aftenskole.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce