Annonce
Frederiksberg

Serieindbrud hærger frisør på Dalgas Boulevard

Døren til frisørsalonen efter et af de fire indbrud. Døren nåede at blive sparket ind, af de samme indbrudstyve. - Foto: Privat

Frisør Charlotte Elsted, der ejer ‘HAIR BY HOW’ på hjørnet mellem Dalgas Boulevard og Peter Bangsvej har, siden i sommers, været udsat for tre indbrud. Hun beder nu lokalsamfundet om hjælp.

Annonce

»Jeg kan ikke se noget,« sådan råbte en af de to tyve, på overvågningsvideoen, da hun for tredje gang med sin med sammensvorne begik indbrud i frisør Charlotte Elsteds frisørsalon, ’Hair by How’ på hjørnet af Peter Bangs vej og Dalgas Boulevard. Butikken har nemlig fået lavet et ’Fort Knox’, som hun selv kalder det. »Nu udløses der simpelthen røg i lokalet, så snart alarmen går i gang,« siger Charlotte Elsted, der beder nu Frederiksberg om hjælp.

Annonce

Lokale tyve

Ved det sidste tyveri cyklede en vidne efter tyvene. Tyvene forsvandt pludseligt, hvilket, ifølge Charlotte Elsted tyder på, at de har adgang til en port eller bor i området.

»VI kan se på overvågningsvideoen, at det er forberedt. Den ene har simpelthen en ikeapose ind på maven, som hun tager frem, da hendes sammensvoren har slået døren ind,« siger Charlotte Elsted, der er ved at være godt træt. Det er det fjerede tyveri siden juli, og de tre sidste tyverier blev begået af de samme tyve. Første indbrud gik udover Barber Shop ved siden af Charlottes frisør salon.

Annonce

Politi på sagen

»Politiet har været så seje i den her sag. De har været ude ved salonen i løbet af få minutter, og forrige gang havde de hundepatruljer og tre vogne, der efterfølgende patruljerede i området, men de fandt dem ikke,» siger Charlotte frustreret, der blandt andet har fået stjålet computer, dan-kort terminal, fladjern, føntørrer og masser af andre ting fra salonen.

»Hvis der er nogle, der har nogle oplysninger eller som har oplevet det samme, så må de gerne kontakte mig«, siger Charlotte, der har svært ved at forestille sig, at hendes butik er den eneste der udsættes for disse serieindbrud.

Annonce
Annonce
Frederiksberg

Fremtidssikret låseforretning

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce