Annonce
Debat

SF Ungdom: Betalingsring rundt om Frederiksberg

En betalingsring omkring København og Frederiksberg kunne meget vel være en del af løsningen, som regeringens Eldrup-kommission konkluderer i deres netop udgivne rapport, skriver SFU's formand Sidsel Rastad i dette indlæg. Privatfoto.

Læserbrev: Vores bilforbrug skal blive mere bæredygtigt: både for vores egen sundhed og for miljøets skyld. En betalingsring omkring København og Frederiksberg kunne meget vel være en del af løsningen, som regeringens Eldrup-kommission konkluderer i deres netop udgivne rapport.

Det ville reducere antallet af biler på vejene, og gøre det mere attraktivt at benytte de grønne stier og de mange andre offentlige muligheder vi har på Frederiksberg.


Vi skal ikke være stopklods i den nødvendige grønne omstilling, men se det som en mulighed for et sundere og grønnere Frederiksberg

Sidsel RastadUdviklingen ville betyde bedre luft til glæde for både beboere og miljøet. Luftforurening har i flere år ligget omkring EU’s grænseværdier i storbyen, hvilket øger risikoen for usunde partikler. Selv samme partikler er også medansvarlige til klimakrisen.

Frederiksberg Kommune burde derfor gå sammen med den københavnske borgerrepræsentation, som ser positivt på forslaget.

Kommissionen peger også selv på et samarbejde med kommunerne. Det forslag bør vi udnytte. Vi skal ikke være stopklods i den nødvendige grønne omstilling, men se det som en mulighed for et sundere og grønnere Frederiksberg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Fri os for granitfliser

Debat

Når de røde kommer

Debat

Børnevelfærd før profit

Navne

Rund fødselsdag: Helle Sjelle fylder 50 år

Frederiksberg

Pas på 10 meters reglen

Annonce