Annonce
Frederiksberg

Sine Heltberg opgiver sit folketingskandidatur

Sine Heltberg har trukket sig som folketingskandidat, men genopstiller til kommunalvalget. - Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Annonce

Sine Heltberg meddelte torsdag bestyrelsen for Socialdemokratiet på Frederiksberg, at hun trækker sig som folketingskandidat.

Heltberg er for ganske nylig begyndt som kontorchef i Søfartsstyrelsen og har valgt at prioritere sin nye stilling. Hun fortsætter dog som kommunalbestyrelsesmedlem og genopstiller til kommunalvalget i 2021. Sine Heltberg var opstillet ved folketingsvalgene i både 2016 og 2019 - dog uden at blive valgt.

Ved bestyrelsesmødet torsdag valgte Socialdemokratiet på Frederiksberg desuden at konstituere sig med ny formand. Den afgående formand, Camilla Arent, har trukket sig, da hun ønsker at prioritere sin tid på arbejdet som centerchef i Københavns Kommune og på valgkampen i 2021, hvor hun er kandidat til kommunalvalget.

Ny formand er Marie Louise Knuppert, der hidtil har været fælleskasserer for Socialdemokratiet. Knuppert har tidligere været HK-formand i Aarhus og en del af LO’s ledelse. Formandsskiftet skal godkendes på generalforsamlingen, når det bliver muligt at gennemføre denne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

- Hans hud blev blålig, og jeg sagde til alarmcentralen, at jeg vurderede, at han havde fået et hjertestop

Klumme

Hovsa, hvor blev retssikkerheden lige af?

Klumme

Byen & Præsten

Debat

Vestfrederiksberg har brug for mere fokus

Debat

Lad os styrke trafikkulturen

Hæder

Lisbeth og Ole er årets nytænkende købmænd

Trafik

Rift om pladserne som skolepatrulje

Annonce