Annonce
Frederiksberg

Sjællandsk virksomhed tilbyder industrigulve af høj kvalitet

Annonce

Firmaets succes på markedet er dog ikke uden grund - det er nemlig en helt central prioritet for KIG Industrigulve altid at imødekomme den enkeltes kundes behov på baggrund af den rette ekspertise.

KIG Industrigulve har deres base i den sjællandske by, Haarlev, og derfra betjener de en lang række kunder fra et bredt udsnit af andre sjællandske byer. Blandt disse finder man eksempelvis Køge, Amager, Næstved og mange flere. I store dele af Sjælland kan de mange kunder, som af forskellige årsager har brug for industrigulve, således få glæde af firmaets services.

Annonce

Yder kvalitetsgaranti

Et af de aspekter, hvormed det bliver særligt tydeligt, at den gode service spiller en væsentlig rolle i KIG Industrigulves virksomhedspolitik, er deres kvalitetsgaranti. Kvalitetsgarantien betyder nemlig, at firmaet garanterer at levere et både solidt og veludført stykke arbejde af høj kvalitet uanset opgavens størrelse og type. Firmaet har dog også noget at have denne selvsikkerhed i, fordi de altså både har lang tids erfaring og mange tilfredse kunder bag sig.

Foruden den beskrevne kvalitetsgaranti sørger KIG Industrigulve i øvrigt for at være et attraktivt sted at opsøge for potentielle kunder ved at udbyde deres forskellige services til konkurrencedygtige priser.

Annonce

Ideelle gulve til industrielle miljøer

For KIG Industrigulve er det altså meget vigtigt, at enhver af deres kunder får lige netop det produkt og den service, de har brug for. Derfor forhandler firmaet også belægning af tre forskellige gulvmaterialer, som hver især har nogle særlige fordele i forhold til industrimiljøer. Disse tre er belægninger er epoxy -, akryl -, og polyurethangulve. På trods af forskelligheder blandt de tre slags gulve har de alle det til fælles, at de er yderst slidstærke og således er ideelle at anvende i lokaler, hvor gulvet bliver udfordret af eksempelvis tunge maskiner eller kemikalier. For at kunderne skal kunne finde frem til den helt rigtige løsning blandt de forskellige industrigulvtyper, tilbyder firmaet professionel rådgivning om dem alle og deres forskellige begrænsninger og kvaliteter.

Læs mere om den erfarne og serviceorienterede virksomhed på hjemmesiden, Kigindustrigulve.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Vanvidsbilisme skal straffes langt hårdere

Debat

Mænds (ringere) sundhed

Debat

Affaldet hober sig fortsat op på Frederiksberg

Debat

Vi skal bevare Hospitalsgrundens grønne præg

LEDER

Lad ikke vores butikker dø: Køb dine julegaver lokalt

DEBAT

Er der julelys på nettet, hr. minister?

Klumme

Som kornet i jorden

Debat

Mændenes kønskamp i den frederiksbergske folkeskole

Debat

Ligestilling på vejskilte og i lyssignaler

Klumme

Ild i uniformerne

Debat

S og EL: Sænk farten på Frederiksberg

Annonce