Annonce
Teater

'Skam 3' vinder af Årets Reumert for bedste børne- og ungdomsforestilling

Teaterdirektør Jon Stephensen modtager på vegne af Aveny-T Årets Reumert 2020 for 'Skam 3'. Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Annonce

Aveny-T oplevede en af de bedre mandag aftener, da Frederiksberg-teatret i går var til uddelingen af Årets Reumert i Folketeatret.

'Skam 3' blev således hyldet som vinder af Årets Reumert for bedste børne- og ungdomsforestilling. Det skete med følgende ord fra juryen:

- Ikke børn. Ikke helt voksne. Men fulde af skam og usikkerhed. Aveny-T ramte plet, da Skam-føljetonen borede sig ind i hjertet på det unge publikum med et råt og kærligt tilbud om forståelse og anerkendelse. I 'Skam 3' kulminerede alt. De sårbare, forvirrede følelser blev skildret med højt tempo og direkte øjenkontakt. Troværdigt, rørende og solidarisk.

Foruden Reumert-prisen til 'Skam 3' stak to af Aveny-T's unge mennesker af sted med hver sin talentpris: Dramatiker Sonja Ferdinand fik prisen for sit manuskript til 'Klædt af' og skuespiller Lue Støvelbæk modtog en talentpris for sine roller i 'Skam 3' og 'Stormene' på Vendsyssel Teater.

Annonce
Annonce
Corona

Corona-ensretning ophæves i København

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Jeg går helt fra snøvsen

Klumme

Den største beslutning

Debat

Er jeg en dårlig mor, Christina?

Debat

Levende begravet på Rahbeks Allé

Debat

Konservative svigter vores butikker

Debat

Øget fokus på entreprenørsvigt

Annonce