Annonce
Debat

Peter Skaarup: Skuddrabet på Frederiksberg er ildevarslende nyt

For nylig blev en ung mand skuddræbt her på Dirch Passers Allé. Foto Bo Børresen
Annonce

For nylig blev en ung mand med albanske rødder brutalt skuddræbt på Dirch Passers Allé centralt på Frederiksberg. Forud var gået en kort og højlydt diskussion med andre unge med indvandrer-baggrund. En henholdsvis 16- og 14-årig dreng er siden blevet surrogatfængslet for drabet.


Såkaldte æresbegreber, voldsomme temperamenter, gruppedynamikken og kort lunte i forening, skaber en stemning af utryghed og latent vold blandt mange unge indvandrere.

Peter Skaarup (DF), MF


Dette tilsyneladende meningsløse drab bliver næppe det sidste, der udgår fra det stadigt mere forråede indvandrermiljø. Såkaldte æresbegreber, voldsomme temperamenter, gruppedynamikken og kort lunte i forening skaber en stemning af utryghed og latent vold blandt mange unge indvandrere, der ofte bevæger sig i flok for at vise dominans og styrke.

Desværre også på Frederiksberg. Problemerne med disse grupperinger synes efterhånden uoverskuelige. Almindelige danskere viger pænt udenom disse grupperinger, men når de så støder sammen med hinanden, kan det hele eksplodere på et splitsekund. Og det kan i sidste ende også gå ud over uskyldige.

I Dansk Folkeparti ser ser vi derfor ingen vej udenom at mangedoble straffene for vold og overfald - ikke mindst i flok - kombineret med straksudvisning af alle udenlandske kriminelle dømt for vold og våbenbrug.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Corona

Corona-ensretning ophæves i København

Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Er jeg en dårlig mor, Christina?

Klumme

Den største beslutning

Debat

Levende begravet på Rahbeks Allé

Debat

Konservative svigter vores butikker

Debat

Øget fokus på entreprenørsvigt

Annonce