Annonce
Frederiksberg

Slagteren fra ‘Klovn’ runder skarpt hjørne

Annonce

Søndag 8. marts fylder slagtermester på Peter Bangs Vej, Jan Lund, 40 år. I sommer overtog han ledelsesstafetten i slagtervirksomheden Slagter Lund efter sin far, Peter, der sagde farvel til butikken efter mange års tro tjeneste.

Selvom Jan Lund overvejede at uddanne sig til revisor, har livet som slagter altid stået øverst på ønskelisten. Lund voksede nemlig op i en slagterbutik, og den blev så stor en del af hans liv, at det mest naturlige var at vælge slagterhvervet som sin levevej – akkurat som Lunds far og farfar gjorde.

Så nu skal den snart 40-årige direktør drive den kendte slagterforretning videre i tæt samarbejde med sin søster Tina og sin kone Mie. De er i fuld sving med at føre forretningen ind i et nyt årti. Et årti, som måske kan vise sig at blive skæbnesvangert for de i forvejen hårdt pressede slagterforretninger.

Slagterforretningen Slagter Lund har ligget på Peter Bangs Vej 123 siden 1952 og er blandt andet kendt fra komedieserien ’Klovn’, hvor hovedpersonen Frank Hvam jævnligt handler kød.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Frederiksberg

Almene familieboliger på toppen

Frederiksberg

Er haven for alle?

Annonce