Annonce
Sundhed

Sms-service: Fik du heller ikke nogen sms om det forurenede vand?

Mange Frederiksberg-borgere havde søndag travlt med at sikre sig vandforsyninger på flaske. Foto: Bo Børresen

Da Frederiksberg Forsyning lørdag aften ved 21-tiden konstaterer, at byens drikkevand er forurenet med colibakterier, udsender forsyningsselskabet straks en sms ud til 46.000 borgere i kommunen. Selvom det er mange sms'er, så er der stadig en hel indbyggere, som ikke fik en sms.

Var du en af dem, som ikke modtog en sms, så kan det skyldes, at du har taletidskort, hemmeligt nummer eller en firmamobil, som ikke er registreret på din private adresse. Alle andre får, ifølge Frederiksberg Forsyning, automatisk besked.

Du kan også vælge at tilmelde din mailadresse. Læs mere her.

Det er ikke kun, når der er risiko for forurenet vand i din ejendom, at Frederiksberg Forsyning sender sms'er ud om. Det kan også være, når der er brud eller en planlagt renovering af vand-, varme-, gas-, kloak- eller fjernkølingsrør.

Annonce

45.000 flasker vand

Det er naturligvis ikke kun private hjem på Frederiksberg, der ikke kan drikke vand direkte fra hanen. Det samme gælder byens kommunale institutioner. Den udfordring løste et team bestående af ti hårdtarbejdende medarbejdere fra Frederiksberg Kommune imidlertid søndag, da de opkøbte og distribuerede vand på flaske til de forskellige kommunale institutioner.

Hele 45.000 halvlitersflasker vand blev i løbet af søndagen (natten inklusiv) bragt ud til herberger, plejecentre, hjemmeplejen, daginstitutioner og skoler, så der var vand til alle mandag morgen.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Stakkels Frederiksberg Allé

Debat

Dæksler og riste hærger cykelstierne

Byliv

Vejrhanen: En truet dyreart på Frederiksberg

Politik

Kommunalvalget: SF's fem fokuskandidater

Debat

Det er ufint at tage penge fra børn

Annonce