Annonce
Frederiksberg

Snart kan du læse Kim Larsens erindringer

I det sidste halve år inden sin død arbejdede Kim Larsen sammen med forfatter Jens Andersen om en erindringsbog. Den udkommer med familiens opbakning 4. december 2018 og vil indeholde historier om Larsens ungdom og barndom og tiden frem til Gasolin. Arkivfoto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix)
Annonce

4. december udkommer en erindringsbog om Kim Larsen. Det sker med familiens fulde opbakning. Det skriver Politikens Forlag på sin Facebookside. Det er forfatter og journalist Jens Andersen, der i det sidste halve år inden Kim Larsens død, mødtes med spillemanden i hans hjem i Odense.

På Politikens Forlags Facebook-side står, at de to nåede at gennemføre en række lange interviews, hvor Kim Larsen fortalte om sin slægt, sine rødder, sin barndom i Nordvest og sin ungdom – hele tiden frem til starten af 1970’erne, da det store gennembrud med Gasolin kom.

"At Kim Larsen og jeg mødtes omkring et bogprojekt, hvor han - som han sagde med glimt i øjet - “helst ville sige sandheden, men det kan jo være svært for en lystløgner”, har været en interessant og berigende oplevelse i det trekvarte år, det stod på. Hver gang sad Larsen klar hjemme i køkkenet i Odense med guitaren, smøgerne og kaffen inden for rækkevidde. Klar til at fortælle," siger Jens Andersen til Politikens Forlag.

Bogen udkommer 4. december på Politikens Forlag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Frederiksberg

Fremtidssikret låseforretning

Annonce