Annonce
Frederiksberg

Socialdemokratiet efter kold skulder: ”Det lykkedes ikke den nye borgmester at samle kommunalbestyrelsen midt i en alvorlig sundhedskrise”

Annonce
Sine Heltberg, Socialdemokratiet Frederiksberg: Foto. PR

Budgettet for de næste to år er lagt uden Socialdemokratiet, Radikale Venstre og Enhedslisten.

Det lykkedes ikke den nye borgmester at samle kommunalbestyrelsen, i en tid hvor vi ikke bare står midt i en alvorlig sundhedskrise og økonomiske krise, men også med en kommune, hvor grundlæggende retssikkerhed for de udsatte børn og deres familier ikke overholdes.

Mange års ensidigt fokus på skattelettelser er gået hårdt ud over serviceniveauet.

Kommunen bruger 6.000 kroner mindre pr. barn i folkeskolen end landsgennemsnittet, og de ældre på plejehjemmene må ofte se langt efter aften- og nattevagten, for normeringerne ligger under landsgennemsnittet.

Sine Heltberg, politisk ordfører (S).


På kultur- og idrætsområdet er vi langt bagefter de fleste Vestegnskommuner. Frederiksberg ligger i den tunge ende, når man ser på, hvad vi bruger pr. borger på alt det, der giver glæde, eftertanke, indhold, nye kammeratskaber og fællesskaber i vores liv.

I København og mange andre kommuner bliver cykelstierne bygget bredere, og man fremmer cyklisme og menneskevenlige byrum på bekostning af biler. På Frederiksberg kan vi ikke engang finde ud af at bygge cykelsti på alle store trafikveje, fordi det koster parkeringspladser.

Der er brug for en ny, grønnere retning for Frederiksberg. Hvor velfærd, retssikkerhed, kultur, sport og fællesskabet er i centrum.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Er den lokale idræt bange for børn?

Politi

Cyklist skubbet af cyklen på Howitzvej

Debat

Tillid forpligter

Klumme

Historiens store viskelæder

Klumme

Septembers himmel

Nyåbnet

Ny frisørsalon: Bliv smuk på spansk

Kronik

KRONIK: Bag den gule trøje

Debat

Fantastisk for idrætten på Frederiksberg

Miljø

53 nye elbusser på vej

Annonce