Annonce
SommerLIV

Syng dig glad: Sommeren over inviterer energibundtet Simon indenfor til 90 minutters sang og begejstring.

Når man nu har sagt ja til at synge med, kan man lige så godt gøre det af fuld hals. Så det gjorde Frederiksberg Bladets udsendte.
Du kan ikke undgå at blive glad i krop og sjæl efter 90 minutters korsang med 'Simon Sings' i Emmauskirken. I torsdags var FrederiksbergLIV inviteret med i koret som sang Sanne og Dodo, og de næste gange skal der synges Shu-bi-dua, U2 og Phil Collins. Vi leder efter sommerens aktiviteter vi kan dele med hinanden, og her er et godt bud på lokalt SommerLIV.
Annonce

Reportage: "Hej Jesper. Mange kor er gået på sommerferie, uden at de nåede at mødes fysisk efter coronanedlukning. Efter månedsvis uden sang kan det være svært at vente til næste sæson. Du har nu muligheden for at synge i kor henover sommeren på uforpligtende og korte temaworkshops med Simon Sings. Alle er velkomne, og der kræves ingen forkundskaber. Målet er at få et skud energi og glæde med hjem. Bonus: Du vil samtidig opleve en af Københavnsområdets smukkeste kirker, Emmauskirken på Diakonissestiftelsen på Frederiksberg. Tilmeld dig eller mød spontant op og se, om der er plads, når du nu alligevel besøger Frederiksberg."

Den invitation kunne jeg ikke stå for. Dét skulle da prøves. Og som et barn af 1980'erne, blev jeg da kun bekræftet i min begejstring, da jeg opdagede at vi skulle synge Dodo og Sanne. Den er hjemme!


Det handler om at sang skal være glæde. Syng dig glad, plejer jeg at sige. Og her gælder det om at fyre den af i halvanden time, synge noget man kender og kan lide, og til en pris hvor alle kan være med. Så simpelt er det

Korleder Simon Jansfort


Annonce

Et energibundt af en korleder

Således opløftet ankommer jeg til det smukkeste kirkerum, hvor aftensolen står ind ad vinduerne i den ene side, og stiftelsens smukke soloplyste bygninger stråler i de modsatte vinduer. Det bliver næsten ikke smukkere.

Det smukke kirkerum og dets fantastiske akustik, gør kun de 90 minutter endnu mere fantastiske.

Stolene er sat i Corona-opstilling med behørig afstand, og aftenens alter består af et el-klaver, en mikrofon og to højtalere. Og så med et glad energibundt ved tangenter og mikrofon. Mød Simon Jansfort. Kirkens unge organist, og meget mere - blandt andet korleder.

'Simon Sings'-konceptet er energi og sangglæde, ført an af Simon Jansfort, der med sin energi og begejstring, får alle med. Med humor, med entusiasme og en kærlighed til musikken der kun smitter.

- Det handler om at sang skal være glæde. Syng dig glad, plejer jeg at sige. Og her gælder det om at fyre den af i halvanden time, synge noget man kender og kan lide, og til en pris hvor alle kan være med. Så simpelt er det. Og vi håber selvfølgelig at mange vil være med hen over sommeren. Alle er velkommen, siger Simon Jansfort, med sved på panden og fortsat høj puls efter de 90 intensive og glade minutter. Eller, det blev til lidt over 100, for vi skulle liiiige have det sidste omkvæd med som punktum.

Alle er velkommen til at synge med når 'Simon Sings' inviterer indenfor i Emmauskirken.
Annonce

Shubberne på torsdag

I torsdags var der premiere på konceptet i Emmauskirken. På torsdag skal der synges Shu-bi-dua, tirsdag den 28. juli skal der synges U2, og torsdag den 30. juli skal der synges Phil Collins. Hver gang trestemmigt, hver gang kl.19.00, og hver gang til en flad 100-kroneseddel i entré. Og hver gang med god energi, masser af begejstring, og ikke mindst sangglæde. En kæmpe anbefaling skal lyde her fra.

Og lad mig slutte af med at undskylde hvis nogen af jer torsdag ved 21-tiden fik ødelagt aftenhyggen af en cyklist der fløjtede 'Jeg' i live' så det overdøvede fuglenes aftenkvidren. Jeg kunne ikke lade være.

Yderligere info samt tilmelding på: www.simonsings.dk eller på Facebook: Simon Sings

Korleder Simon Jansfort svinger dirigentstokken og styrer løjerne.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Cirkus

Cirkus Arli holder jubilæumsforestilling

Klumme

Byen og præsten: Drømmestof

Debat

Påtvunget uønsket musik i 31 dage

Annonce