Annonce
Frederiksberg

»Tænk, hvis Frederiksberg blev den første by i Europa med bump på alle større veje«

»Bumpene på Tesdorfsvej er lavet med relativt kort afstand og har i den grad den ønskede virkning,« fastslår Birgitte Franck. - Foto: Bo Børresen
Annonce

Birgitte Franck, medlem af Ældrerådet på Frederiksberg, har sin daglige gang på Tesdorfsvej og har fra nærmeste hold oplevet, hvordan vanvidsbilister, som hun kalder dem, forsvandt som dug fra solen, da Tesdorfsvej i juli sidste år fik etableret vejbump i begge retninger på strækningen fra Godthåbsvej til Femte Juni Plads.

»I en tid hvor coronaen skaber rigtig mange bump i stort set alle borgeres hverdag, så glæder jeg mig over, at der også findes positive bump. Bumpene på Tesdorfsvej er lavet med relativt kort afstand og har i den grad den ønskede virkning. Bilernes fart er blevet sænket væsentligt,« siger Birgitte Franck og fortsætter:

»Jeg drømmer om lignende tiltag andre steder i kommunen. Et projekt der - ud over at nedsætte farten - måske også kunne få flere borgere til at tænke mindre i biltransport og mere i grøn transport, som jo er et mål i Frederiksbergstrategien,« siger hun og tilføjer drømmende:

»Tænk hvis Frederiksberg blev den første by i Europa med bump på alle større veje.«

Læs også: Der skal flere bump på vejen

Annonce
Annonce
Kronik

KRONIK: Bag den gule trøje

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Fantastisk for idrætten på Frederiksberg

Miljø

53 nye elbusser på vej

Debat

Nej til p-kælder – ja til ny høring

Debat

Byggeriet vil være en gevinst for Frederiksberg

Politi

Formodede drabsmænd anholdt og sigtet

Sundhed

Bliv Frederiksberg Frontløber for sundhed

Debat

Virker nedtællingsurene?

Temakoncert

Solen synger på Frederiksberg

Annonce