Annonce
Frederiksberg

DEBAT: Tag en slapper og nyd en is

Tina Jakobsen Wilstrup og Frederiksberg Chokolade er kommet i fokus efter en opdatering på Facebook. Der er støtte til forretningen fra Konservativ Ungdom. Arkivfoto: Martin Sørensen
Annonce

Læserbrev: Det er lige så sikkert som regnen i den danske sommer. Når agurketiden rammer, så kommer der altid et eller andet værdipolitisk emne som objektivt set er ret ligegyldigt, men som i sommervarmen alligevel stjæler opmærksomheden. Diskussionen om, hvorvidt en iskæde må bruge en 'eskimo' som metafor for deres is er klassisk eksempel på det – Har vi virkelig ikke noget bedre at bruge vores tid på?

Men for mig holder det op med at være sjovt, når David Trads (S) begynder at bruge sin følgerskare på Twitter og Facebook til at angribe Frederiksberg Chokolade og slå på trommen for boykot, fordi de ikke gider hoppe med på hans kamp mod isen.

Frederiksberg Chokolade er en fantastisk forretning og der ikke meget i verden, der slår to iskugler med guf fra dem og en tur på en varm sommerdag i Frederiksberg Have. At angribe dem er at pinligt forsøg på at true små erhvervsdrivende til at overtage ens politik – hvis man er så stødt over isen, så køb da en anden.


Frederiksberg Chokolade er en fantastisk forretning og der ikke meget i verden, der slår to iskugler med guf fra dem og en tur på en varm sommerdag i Frederiksberg Have.

Anders Storgaard


Der findes mennesker der bliver udsat for reel racisme i Danmark, og der er massive problemer på Grønland, men absolut ingen af delene afhænger af, hvorvidt Frederiksberg Chokolade deler 'Kæmpe eskimoer' ud. Mit bud er, at hvis de 50 is blev udlovet til kunder, der reelt kom fra Grønland og følte sig stødt over isen, så ville udlovningen fortsætte til næste sommer. Diskussionen om Kæmpe Eskimoen gavner absolut ingen.

Som borger på Frederiksberg foreslår jeg, at den næste sag vi passende kan kaste os over, at den dybt stigmatiserende 'Københavnerstang', som vi kan føle os krænkede over på københavnernes vegne. Jeg starter ved at tage til Frederiksberg Chokolade snarligt og købe mig en rigtig gammeldags is med det hele.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Cirkus

Cirkus Arli holder jubilæumsforestilling

Klumme

Byen og præsten: Drømmestof

Debat

Påtvunget uønsket musik i 31 dage

Annonce