Annonce
Frederiksberg

Tillykke: Slagter Lars har 30 års jubilæum

Annonce

»Jeg vil ikke love, at jeg holder 30 år endnu,« smiler Slagter Lars, der er et kendt ansigt i hverdagslivet på H.C. Ørsteds Vej.

Hans slagterbutik ligger i nummer 50, og det har den faktisk gjort siden 1901, dog kun med Slagter Lars bag disken en del af årene.

»Jeg har faktisk været en tur på rådhuset for at finde ud af, hvor langt tilbage at der har ligget en slagterbutik her på adressen. Jeg kunne kun finde tilbage til 1901,« fortæller Slagter Lars, der selv har været i lære i butikken, før han overtog den.

Så det er faktisk blevet til 44 år i butikken.

»Jeg har 30 års jubilæum 26, marts, og så fylder jeg 60 år 8. maj. Jeg regner med at fortsætte i hvert fald ti år endnu,« siger han.

Annonce

Datter skal i lære

Heldigvis behøver kunderne ikke at skulle frygte, at butikken lukker, da næste generation har sagt ja til at arbejde i slagterbutikken.

»Min datter på 23 år starter i lære i butikken til august, hun vil gerne overtage, men nu må vi se, hvad hun synes om det,« smiler Slagter Lars.

Jubilæumsdagen fejres 26. marts med lidt godt til gane og mave fra kl. 14-16, og så lover Slagter Lars, at der vil være specielle priser på 30 kroner i butikken til kunderne, mere vil han ikke røbe her.

Så kig forbi Slagter Lars og ønsk tillykke med de to mærkedage.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Frederiksberg

Er haven for alle?

Frederiksberg

Skolehaverne skal prioriteres

Annonce