Annonce
Debat

Trafikmordere skal dømmes på linje med andre mordere

Det var her på fortovet på Peter Bangs Vej, at en femårig pige mistede livet som følge af en påkørsel forårsaget af en 21-årig mand. Foto: Jens Mouvielle
Annonce

Læserbrev: De fleste af os kan genkende billedet: Mor og datter slentrer sammen ned af vejen, mens datteren udtrykker sit mod på livet med spørgsmål og historier i en lind strøm, der får smilet frem hos både mor og forbipasserende. Den største diskussion for de to er, om der skal slik på aftensbordet senere.

Med et sæt bliver det sort. Alle fremtidsplaner om første skoledag, studenterhuen eller svendebrevet, flytte hjemmefra, blive gift og blive bedsteforældre, bliver på et splitsekund taget fra en hel familie. Det er svært ikke at være dybt påvirket af den her sag. Det er svært ikke at nære en dyb foragt for gerningsmanden og hans handling.

Det jeg beskriver ovenfor, er det bestialske trafikdrab på Peter Bangs Vej i sidste måned. Et drab der blev begået af en kriminel, ung mand med indvandrerbaggrund, som endnu en gang viser, at vi har et kæmpe problem i trafikken.


Det er derfor bydende nødvendigt, at trafikdrab begået under beruselse eller under ekstrem hensynsløshed, skal straffes som ethvert andet drab.

Peter Skaarup (DF)


Sidste år var det en anden ung mand med indvandrerbaggrund, der trafikdræbte en politimand med hans vanvidskørsel. Muskelbiler kombineret med vrede, unge mænd, der - som ved trafikdrabet på den femårige pige på Peter Bangs Vej - ovenikøbet er beruset af lattergas, er en livsfarlig cocktail i trafikken.

Det er derfor bydende nødvendigt, at trafikdrab begået under beruselse eller under ekstrem hensynsløshed, skal straffes som ethvert andet drab. Man kan ganske enkelt ikke undskylde sig med, at man ikke vidste, at en bil slår ihjel, når det rammer mennesker i høj fart.

Derfor skal disse trafikdrab straffes hårdt og naturligvis med udvisning, når de begås af udenlandske statsborgere.

Annonce
Annonce
Klumme

Ikke mere Fucking

Annonce
Annonce
Debat

Samarbejde mellem skoler og idrætsforeninger

Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Ved siden af: Meyers åbner forsamlingshus

Byliv

Coronatest uden tidsbestilling

Klumme

Magtens frie løb?

Debat

Vi skal være endnu bedre til at hjælpe

Annonce