Annonce
Debat

Trafiktælling giver et glansbillede af trafikken

Ifølge Lene Bonsall køres der stadig vanvittigt stærkt på Bernhard Bangs Allé - især i den ende, der støder op til Dalgas Boulevard. Foto: Bo Børresen
Annonce

Læserbrev: Den seneste trafiktælling på alléen foretaget i tiden 20.-28. juli 2020 viser, at der på hverdage var 3.728 køretøjer og cirka 2.550 i weekender. En tælling tilbage i marts 2018 viser omkring det dobbelte antal køretøjer.

Og hvordan kan det hænge sammen? Det kan det af den logiske årsag, at trafikken på Frederiksberg langt fra var normaliseret i juli 2020 efter covid-19 nedlukningen. Specifikt var Frederiksberg og København i juli præget af efterveerne, og mange arbejdspladser i hovedstaden var lukket for adgang af medarbejdere frem til efter sommerferien.


Derfor kan jeg ikke anse trafiktællingen i juli for at stemme overens med den kørsel, der reelt foregår på alléen.

Lene Bonsall, Bernhard Bangs Allé


Det var også i juli, at en stor del af befolkningen valgte at holde ferie uden for hovedstaden. Af tal fra Danmarks Statistik følger det, at der i juli måned var 4,8 millioner overnatninger i udlejede feriehuse, og at jeg i denne måned mindedes ”barndommens gade”.

Kommunalbestyrelsen har vurderet, at en mere trafiksikker overgang ved svømmehallen er tilstrækkelig. Det betyder desværre, at fartdjævle ser deres snit til at køre vanvittig hurtigt på resten af strækningen. Særligt, når de skal nå omkring hjørner til og fra Dalgas Boulevard. Det vil sige vanvidskørsel, der let overstiger 100 km/t.

Den seneste trafiktælling på Bernhard Bangs Allé viser dermed et glansbillede af trafikken. Derfor kan jeg ikke anse trafiktællingen i juli for at stemme overens med den kørsel, der reelt foregår på alléen. På den baggrund appellerer jeg derfor fortsat til, at Kommunalbestyrelsen bevæger sig ud i virkeligheden på alléen

Annonce
Annonce
Debat

Er jeg en dårlig mor, Christina?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme

Den største beslutning

Debat

Levende begravet på Rahbeks Allé

Debat

Konservative svigter vores butikker

Debat

Øget fokus på entreprenørsvigt

Efterlysning

Efterlysning: Kender du, eller er du manden, der fik hjertestop på hjørnet mellem Finsensvej/Sønderjyllands Allé d. 9. juli?

Klumme

Hovsa, hvor blev retssikkerheden lige af?

Annonce