Annonce
Bolig

Tre etager og tagterrasse centralt på Frederiksberg: Rekorden for landets dyreste lejlighed står for fald

Store, lyse stuer er kendetegnende for lejligheden. Foto: Ivan Eltoft Nielsen
Hvis den 320 kvadratmeter store lejlighed i tre plan på Danas Plads bliver solgt i nærheden af udbudsprisen, vil den knuse alle hidtidige prisrekorder og bryde den magiske 30 millioner kroner-grænse.

Ikke en, ikke to, men hele tre etager - plus 30 kvadratmeter tagterrasse.

Mindre kan ikke gøre det, når det gælder det stykke liebhaveri, der for ganske nylig er kommet til salg. Hele herligheden kan erhverves for den nette sum af 32 millioner kroner. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Den luksuriøse liebhaverlejlighed ikke langt fra Sankt Jørgens Sø breder sig over både 4., 5. og 6. sal i en gammel ejendom fra 1914 på Danas Plads 23, hvor lejlighedens 320 kvadratmeter bolig fordeler sig over seks værelser. Dertil kommer den velvoksne tagterrasse.

Denne herlighed af en tagterrasse er med til at skyde prisen i vejret. Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Det anseelige prisskilt på 32 millioner kroner sat af liebhavermæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen placerer det nyligt udbudte hjem solidt i toppen af det danske ejerlejlighedsmarked - et godt stykke foran den næstdyreste på listen: En 207 kvadratmeter stor lejlighed i et nybyggeri ved havneløbet på Christianshavn, der er til salg for 28,5 millioner kroner.

Annonce

Kan slå prisrekord

Selvom der fra tid til anden bliver solgt ejerlejligheder på den flotte side af 20 millioner kroner, er 30 millioners-mærket ganske ubetrådt land.

Ifølge Boliga.dk blev der slået danmarksrekord på lejlighedsfronten både i 2018 og i 2020. I 2018 blev en lejlighed på Christianshavn over for Nyhavn solgt for 28,5 millioner kroner, og sidste år blev en 264 kvadratmeter stor penthouselejlighed i prestigebyggeriet The Silo i Nordhavn solgt for 29 millioner kroner - og snuppede altså rekorden som den hidtil dyreste lejlighedshandel i Danmark.

Den 320 kvadratmeter store lejlighed i tre plan ligger i hjørnet øverst oppe i denne ejendom fra 1914. Foto: Bo Børresen

Bliver treetagers-lejligheden på Danas Plads solgt nær sin udbudspris på 32 millioner kroner, står danmarksrekorden med andre ord endnu en gang for fald.

Galleri: Se lejligheden på Danas Plads 23, 4. th.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Børnevelfærd før profit

Sundhed

Frederiksberg Forsyning: Sådan får du en sms næste gang vandet er forurenet

Frederiksberg

Pas på 10 meters reglen

Debat

S: Drop besparelser på vores sårbare unge

Debat

Nej tak til konservativ drøm om 30 centimeter

Annonce