Annonce
Frederiksberg

Tre medarbejdere på Frederiksberg Sundhedscenter testet positive for corona

Der er i dag konstateret tre tilfælde af smitte med covid-19 blandt medarbejderne på Frederiksberg Sundhedscenter. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Frederiksberg Sundhedscenter holder lukket de kommende syv dage, efter at tre medarbejdere er testet positive for covid-19.
Annonce

Der er tirsdag konstateret tre tilfælde af smitte med covid-19 blandt medarbejderne på Frederiksberg Sundhedscenter. En fjerde medarbejder har også symptomer, men har endnu ikke fået svar på sin test.

Frederiksberg Kommune har efter aftale med Styrelsen for Patientsikkerhed besluttet at lukke centret ned i syv dage. Centret åbner først igen, når alle medarbejdere er testet, og smitterisikoen er minimeret. Det oplyser vicedirektør, sundheds- og omsorgschef i Frederiksberg Kommune, Torben Laurén.

De besøgende, der har været i kontakt med de smittede medarbejdere, har fået direkte besked og er blevet testet. Styrelsen for Patientsikkerhed anbefaler ikke, at andre, der har besøgt sundhedscentret i de seneste uger, bliver testet, med mindre de udvikler symptomer på sygdommen.

- Medarbejderne på sundhedscentret har ikke været i tæt patientkontakt. Det er baggrunden for Styrelsens anbefaling om ikke at foretage en systematisk test blandt alle besøgende i den seneste tid. Men udvikler man symptomer, bør man naturligvis kontakte sin læge og lade sig teste, siger Torben Laurén, og understreger, at Frederiksberg Kommune vil være i tæt kontakt med Styrelsen for Patientsikkerhed og følge dens anbefalinger i håndteringen af smitten på centret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Budget21

Borgermøde om budgettet 2021

Galleri

Nordens Plads og de skjulte perler

Frederiksberg

Gratis hul i øret

Klumme

Manden på risten

Debat

Teksten på stenen er absurd

Klumme

Find Holger

Annonce