Annonce
Erhverv

Trods corona: Frederiksberg fik 1.250 nye virksomheder i 2020

Trods coronakrisen blev der i 2020 stiftet 1250 nye virksomheder på Frederiksberg. Ifølge Martin Thorborg, administrerende direktør i Dinero, er dette en positivt tegn for det danske erhvervsliv. Pr-foto

2020 var året, hvor coronakrisen og den økonomiske usikkerhed hærgede Danmark. Derfor kan det måske komme som en overraskelse, at der i Frederiksberg Kommune blev stiftet flere nye virksomheder.

Nye tal fra Det Centrale Virksomhedsregister (CVR), som regnskabsprogrammet Dinero har analyseret, viser nemlig, at der i 2020 blev stiftet 1.250 nye virksomheder på Frederiksberg.

– Det var svært at drive en virksomhed sidste år. Blandt andet, fordi restriktioner gang på gang satte en alvorlig kæp i hjulet og gjorde det svært at drive en fornuftig forretning, siger Martin Thorborg, administrerende direktør i Dinero.

– Antallet af enkeltmandsvirksomheder steg fra 11. marts til starten af december med syv procent, og det er altså en virksomhedsform, som medfører, at man hæfter personligt ved konkurs. Det tyder på, at iværksætterne stadig har mod på og lyst til at starte egen virksomhed. Og det er virkelig vigtigt.

Tallene i CVR dækker over etablering af nye virksomheder, skifte i virksomhedsform, omregistreringer, genstarter med videre i eksisterende virksomheder.

Annonce
Annonce
Debat

Granit på Frederiksberg Bakke er en dårlig ide

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Når de røde kommer

Debat

Børnevelfærd før profit

Navne

Rund fødselsdag: Helle Sjelle fylder 50 år

Frederiksberg

Pas på 10 meters reglen

Debat

S: Drop besparelser på vores sårbare unge

Debat

Nej tak til konservativ drøm om 30 centimeter

Annonce