Annonce
Frederiksberg

Turisterne kommer: Lad os give dem alt det bedste fra Frederiksberg

Størsteparten af danskerne holder sommerferie i Danmark, og rigtig, rigtig mange af dem, kommer til hovedstaden. Et af de yndede turistmål bliver Frederiksberg Have og Frederiksberg Slot. Foto: Frederiksberg Kommune
Annonce

Det bliver en fantastisk sommer. Størsteparten af danskerne holder sommerferie i Danmark, og rigtig, rigtig mange af dem, kommer til hovedstaden. Derudover er der mange lokale, der i det meste af sommerferien, skal genopdage byen og hovedstadsområdet, som turist i egen by, set med nye øjne igennem sommerferiens solbriller.

Det skal vi glæde os over, og det skal vi udnytte. For hvad der er tabt på gyngerne under coronanedlukningen, kan hentes på karrusellerne. Eller i hvert fald noget af det. Hvis vi gør os umage.

Men hvis Frederiksberg skal drage nytte af situationen, kræver det, at vi sammen giver den fuld gas på charmen overfor turisterne, og sammen fortæller om alt det gode vi har at byde på.Hen over sommeren stiller vi derfor (næsten) fri spalteplads til rådighed for alt hvad der kan lokke turister til Frederiksberg, og alt hvad der kan servicere dem mens de er her. Alle turister, fra nær og fjern, skal have alle informationer og nyheder om alt hvad sommerferielivet byder på. Stort som småt.

Den lækreste rejemad. Den flotteste udsigt. Den hyggeligste café. Den smukkeste slentretur. De lækreste drinks. Den sjoveste tur. Den bedste plet på det lokale landkort, som kun de lokale ellers kender ... Kun fantasien sætter grænser for, hvad vi skal forkæle turisterne med.

Skriv dit bedste tip til mig på mail. Skriv 'Sommerferie på Frederiksberg' i emnefeltet, og giv mig et par linjer om dit bedste tip til turisterne. Så sørger vi for at bringe det videre. Enten som en note, et billede med en kort tekst, eller vi kaster os over dig og laver en større eller mindre artikel eller reportage. Det ser vi på.

Og alle er velkomne til at skrive; butikker, spillemanden, caféer, foreninger, spisesteder, institutioner, eller bare dig der har noget på hjerte, der kan forkæle turisterne.

Jeg glæder mig til at høre fra dig, og vi glæder os til at give turisterne alt det bedste fra Frederiksberg.

Annonce
Annonce
#HvorErDerEnVoksen

"Det er ikke fordi ledelsen ude i institutionerne ikke vil dække dagen bedre ind, der er simpelthen ikke penge til det"

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Velkommen i Sine Heltbergs grønne rodebutik

Kronik

Jeg vil også have ret til at leve

Covid-19

Nikolaj Bøgh: - Jeg har corona

Debat

Cykelkaos hersker på Grundtvigsvej

Debat

Er den lokale idræt bange for børn?

Politi

Cyklist skubbet af cyklen på Howitzvej

Klumme

Historiens store viskelæder

Debat

Tillid forpligter

Klumme

Septembers himmel

Annonce