Annonce
Politik

Tværpolitisk samarbejde: Politikere fra otte partier rykker ud til debatter sammen

Debatholdet består af fra venstre mod højre: Nikolaj Bøgh (K), Lotte Kofoed (SF), David Munis Zepernick (R), Mette Bram (Alt.), Lars Berg Andersen (LA), Daniel Panduro (EL), Martin Voergaard (V) og Sine Heltberg (S). Foto: Sofie Holst Hansen
Otte kandidater tilbyder at tage ud og diskutere kommunalpolitik. Uddannelsesinstitutioner, virksomheder, caféer og andre steder med interesse for at diskutere politik kan booke den tværpolitiske oktet.

Politikere har det med at blive uenige på tværs af partier. Således også på Frederiksberg.

Otte lokale politikere er imidlertid helt enige om, at det er vigtigt at engagere Frederiksbergs borgere i november måneds kommunalvalg og synliggøre, at kommunalpolitik har en stor indflydelse på den enkelte borgers hverdag. Uanset om man går mest op i klima, byudvikling, børnepasning, skole, skat, ældrepleje, kultur, sport eller noget helt niende.

De otte kandidaterne har derfor indgået et debatsamarbejde, hvor de tilbyder at komme ud og diskutere kommunalpolitik. Debatholdet består af Nikolaj Bøgh (K), Sine Heltberg (S), Daniel Panduro (EL), David Munis Zepernick (R), Lotte Kofoed (SF), Martin Voergaard (V), Lars Berg Andersen (LA) og Mette Bram (Alt.).

Annonce

Få indblik

Et stærkt demokrati kræver en høj valgdeltagelse og derfor håber de otte politikere, at mange tager imod tilbuddet om at bestille en debat – enten med hele holdet eller med et par stykker, som man selv kan udvælge. For de otte kandidater handler interessen for kommunalvalget først og fremmest om at gøre det klart, at der er forskel på de forskellige partier og de visioner, de har for Frederiksberg.

I en fælles pressemeddelelse skriver de otte politikere:

"Store beslutninger skal træffes af den nye kommunalbestyrelse, hvor især udbygningen af hospitalsgrunden, der er den sidste, store byggegrund på Frederiksberg, vil præge byen i fremtiden. Boligpolitikken spiller også en vigtig rolle, hvor de stigende boligpriser og opkøb presser borgere uden høj indkomst ud af byen.


Formålet med debatsamarbejdet er at gøre det så let som muligt at få indblik i partiernes synspunkter, så man kan træffe et oplyst valg.


Byens rum og trafik afgør, hvordan vi bruger pladsen i fremtiden – til parkering over eller under jorden, cykelstier eller grønne områder. Skatten, normeringer i daginstitutionerne, udvikling af folkeskolen, fritidslivet og servicen i ældreplejen er andre temaer, som har betydning for manges hverdag.

Formålet med debatsamarbejdet er at gøre det så let som muligt at få indblik i partiernes synspunkter, så man kan træffe et oplyst valg."

Annonce

Dagligstuemøder

De otte lokalpolitikere gør opmærksom på, at de er friske på nyskabende debatformer og nævner som eksempler politisk picnic i Frederiksberg Have, lyttemøder i et supermarked eller i Frederiksberg Centret, dagligstuemøder eller politisk gåtur.

Uanset at de otte politikere repræsenterer hver deres parti, er de enige om én ting: Jo flere der stemmer, jo bedre for Frederiksberg. Politikerne kan kontaktes via Facebook og andre sociale medier.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Butiksnyt

Meyers har åbnet pop op-isbar

Sundhed

Flyttedag: PCR-testcenter skifter adresse

Debat

En politisk stridsmand: Carl Plougs buste

Annonce