Annonce
Debat

Udgravning til p-kælder: Det bliver det rene kaos

Læserbrev: Beboerne omkring rådhuset har netop fået brev i e-boksen med over skriften: 'Vi bygger parkeringskælder og fornyr pladsen vest for rådhuset'.

Bag den kedelig overskrift, der garanteret vil betyde vrøvl og vrede, når det bliver et dagligt alvorligt problem for både beboere og ansatte på rådhuset at finde plads til bilen, er en god nyhed, nemlig at vi borgere, hvis alt går vel, får en nyt frirum, hvor leg og loppemarked, byrum og optræden og meget mere kan få plads. Det bliver dejligt.


Jeg glæder mig til resultatet og de møder, der skal afholdes for os borgere, for at komme med idéer til pladsen

Anne Eggen


Husk det! for om kort tid vil der blive gravet alvorligt under Frederiksberg Bredgade plus omlægning af kryds ved Smallegade og på Hospitalsvej.

Det bliver her i foråret - og siden kommer arbejdet med det store hul, nemlig en p-kælder under pladsen.

Inden vi alle går i spåner over de 230 p-pladser, der vil mangle så længe arbejdet står på frem til 2023, skulle kommunen bede alle ansatte om at cykle, giv dem gratis rejsekort og bycykler i perioden. Har kommunen tænkt over hvad der vil ske?

For eksempel den evige jagt efter p-pladser i kvarteret, hvor ansatte vil møde tidligere og tidligere og hvor beboerne ikke er kørt endnu. Sikke et kaos. Og hvad med de millioner af kubikmeter jord, der skal køres væk fra hullet? hvilke veje skal det foregår af, hvor skal det hen og er det forurenet?

Det er super at pladsen bliver uden biler, det var endnu bedre hvis p-kælderen var overflødig fordi kommunen bevidst arbejdede på færre biler og en god ide hvis kommunen er meget informativ undervejs, fuldføre arbejdet til tiden, begrænser gener støj og møg.

Jeg glæder mig til resultatet og de møder, der skal afholdes for os borgere, for at komme med idéer til pladsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Politik

Kommunalvalget: SF's fem fokuskandidater

Debat

Det er ufint at tage penge fra børn

Annonce