Annonce
Frederiksberg

Ung tekstforfatter-virksomhed i vækst

Annonce

Firmaet arbejder med alt lige fra at udfærdige produktbeskrivelser til virksomheders webshops til at skrive tekster omkring de forskelligartede ydelser, som små håndværksvirksomheder beskæftiger sig med at lave – og det går godt for det midtjyske tekstbureau, hvilket også er årsagen til, at virksomheden netop nu er ude for at søge op til flere nye medarbejdere til at hjælpe med at tage hånd om de mange ordre, der kommer ind.

Tekstforfatter og indehaver, Kristian Mølgaard, er godt tilfreds med den positive udvikling, som firmaet har været igennem i løbet af de sidste par år:

”Det glæder mig naturligvis, at vi har vækst, og at de kunder, som vi hjælper med tekstforfatning, glæder sig over de resultater, vi skaber for dem. Dog vil jeg samtidig ikke lægge skjul på, at det bestemt ikke er noget, der er kommer af sig selv. De sidste 3 år har jeg mere eller mindre arbejdet på projektet, fra jeg er stået op, til jeg er gået i seng. Men så er det naturligvis også dejligt at kunne bekræfte, at det hårde arbejde og de mange timer bag skærmen i sidste ende har lønnet sig godt.

Hjælper virksomheder med deres markedsføring

”En af de grene, som vi i særlig grad beskæftiger os meget med som tekstbureau, er uden tvivl det at hjælpe virksomheder med at blive mere synlige på nettet. Det gør vi blandt andet ved at hjælpe dem med den tekstmæssige del på deres hjemmeside – og herudover arbejder vi desuden også meget med ”søgemaskineoptimering”. Det går i al sin enkelhed ud på at sikre, at virksomhederne kommer højere op i søgeresultaterne, når potentielle kunder søger efter det, som firmaer tilbyder. I praksis kunne det eksempelvis være, at når en privatperson søger efter ”Tømrer Viborg”.

Her sørger vi for at sikre, at eksempelvis en lille tømrervirksomhed kommer op i toppen af Google, når der bliver foretaget en søgning efter det, som virksomheden tilbyder. Fordelen ved dette er, eksempelvis for en tømrervirksomhed, at søgninger som ”Tømrer Viborg” er meget målrettede. Folk som eksempelvis sørger dette, er jo netop lige præcis folk, som står og skal bruge en tømrer i Viborg. Det er derfor i høj grad noget, som vores kunder kan mærke på omsætningen”, fortæller Kristian Mølgaard, indehaver af Partnertekst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Er bæredygtighed da virkelig så slemt?

Debat

Børn: Det handler ikke kun om flere ressourcer

Annonce