Annonce
Byliv

Ved siden af: Meyers åbner forsamlingshus

Claus Meyer i selskab med kulturansvarlig hos Meyers, Sarah Søe. 'Ved siden af' ligger bogstavelig talt ved siden af Meyers Deli på Gammel Kongvej 107. Foto: Bo Børresen
Meyers Deli på Gammel Kongevej udvider med et nabolokale, som under navnet 'Ved siden af' skal fungere som et mini-forsamlingshus.
Annonce

Musik, dans, fortælleaftener, meditation, blomsterbinding, møder, private selskaber, keramikklasser, syltning, skak, småkagebagning og tegnetimer.

Det er sådan set kun fantasien, der sætter grænsen for, hvad Meyers Delis knopskydning af et forsamlingshus vil kunne anvendes til.


Ambitionen er at skabe mere liv og nye fællesskaber i lokalmiljøet og give alle en platform til at udkomme med dét, de er passionerede omkring.

Claus Meyer


For Frederiksbergs entreprenante kok og iværksætter, Claus Meyer, er det vigtigste sådan set bare at skabe liv med en bred vifte af aktiviteter og arrangementer:

- Ambitionen er at skabe mere liv og nye fællesskaber i lokalmiljøet og give alle en platform til at udkomme med dét, de er passionerede omkring. Vi vil også have ugentligt tilbagevendende arrangementer som for eksempel fællesspisning og yoga, mens andre vil være månedlige. Kulturarrangementer vil altid have fortrinsret, pointerer Claus Meyer

Det ekstra lokale, som ligger klos op ad Meyers Deli på Gammel Kongevej 107, giver også mulighed for lejlighedsvis at udvide Meyers Delis brunch-, frokost- og middagsarrangementer.

- Og i disse coronatider, hvor vores gæster sidder med ekstra stor afstand, har vi ofte brug for lidt mere plads, tilføjer Claus Meyer.

Annonce

Alle idéer er velkomne

Apropos corona så har en af konsekvenserne været, at langt flere arbejder hjemmefra - eller  sidder på café med en pc foran sig.

- Her giver 'Ved siden af' os en fantastisk mulighed for at tilbyde "det hjemmearbejdende folk" optimale betingelser for at kunne passe deres arbejde i ro og fred. I tidsrummet klokken 09.00-15.00 vil vi dedikere lokalet til office space, siger Sarah Søe, der som kulturansvarlig hos Meyers står for at koordinere arrangementerne på 'Ved siden af'.

'Ved siden af' er "hjemligt" indrettet med møbler fra en svunden tid. Foto: Bo Børresen

Hvad der skal foregå i 'Ved siden af' klokken 07.00-09.00 og igen klokken 16.00-22.00 skal naboer og venner på Frederiksberg være med til at bestemme, lyder opfordringen fra Claus Meyer:

- Vi opfordrer alle til at skrive til os på vedsidenaf@meyers.dk, hvis man har en idé at bidrage med eller et forslag til et samarbejde. Ingen idé er for lille – eller for stor for den sags skyld, understreger Meyer.

Det koster 750 kroner at leje 'Ved siden af' en halv dag (seks timer) og 1.200 kroner for en hel dag med en betingelse om, at al forplejning købes hos Meyers Deli. Lejer står selv for afhentning af nøgle, klargøring, afrydning og nedluk. Se arrangementer på meyers.dk/eventkalender.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Noget godt har coronaen gjort

Kultur

Aveny-T mister milliontilskud

Debat

Konservativ ordentlighed?

Debat

Hvorfor er der så få der bliver testet?

Klumme

Vi er alle sammen vores egne

Annonce