Annonce
Debat

Vi skal være endnu bedre til at hjælpe

Fasael Rehman (K). Pr-foto
Annonce

Læserbrev: Frederiksberg indtager en flot fjerdeplads blandt landets 98 kommuner i forhold til at kunne hjælpe borgerne i uddannelse og job. Det er fantastisk at se, vores beskæftigelsesindsats fungerer rigtig godt, sammenlignet med resten af landet. Men det er ikke godt nok, hvis du som borger har haft en utilfredsstillende oplevelse, eller ikke føler, du er blevet hørt og set.

Derfor har vi vores borgerrådgiver her på Frederiksberg, hvor du kan henvende dig for at få uvildig rådgivning, hvis du ønsker det. Vi knokler nemlig for at hjælpe så mange af vores borgere videre i livet – og hurtigst muligt i beskæftigelse.

Coronakrisen koster mange arbejdspladser, og det rammer den enkelte hårdt, når man mister sit arbejde. Derfor er det specielt vigtigt, at beskæftigelsesindsatsen er toptunet netop nu.


Vi har nu et godt grundlag for at fastholde og udvikle vores succes med beskæftigelses-indsatsen i fremtiden

Fasael Rehman (K)


Vi har lige godkendt en ny beskæftigelsesplan for 2021 i Frederiksberg Kommune, som skal gøre os endnu bedre til at sikre, at flest mulige borgere i den erhvervsaktive alder opnår og fastholder tilknytning til arbejdsmarkedet. Det giver nemlig bedre livskvalitet, vækst og udvikling for det enkelte menneske.

Og vi har nu et godt grundlag for at fastholde og udvikle vores succes med beskæftigelsesindsatsen i fremtiden.

Men hvis du som borger alligevel har haft en utilfredsstillende oplevelse, er du meget velkommen til at henvende dig til vores borgerrådgiver eller direkte til mig. Så kan vi nemlig arbejde på at blive endnu bedre!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sundhed

Snup en lyntest ved Meny på Nordens Plads

Debat

Noget godt har coronaen gjort

Kultur

Aveny-T mister milliontilskud

Debat

Konservativ ordentlighed?

Debat

Hvorfor er der så få der bliver testet?

Klumme

Vi er alle sammen vores egne

Annonce