Annonce
Debat

Virker nedtællingsurene?

Kan man stole på Movias nedtællingsure?, spørger Klaus Folmann. Foto Bo Børresen
Annonce

Læserbrev: I Frederiksberg Bladet har Per Morsing efterlyst opsætning af de lovede nedtællingsure. Hvor meget glæde vil vi få af dem?

For cirka fem år siden var jeg på vej på arbejde, kørte med Metro til Christianshavn, og ville tage bussen videre til Amagerbrogade. Nedtællingsuret stod på 4 og jeg tænkte, fint der kommer en bus om fire minutter. Uret kom ned på 0, og igen på 4, det gentog sig syv-otte gange, hvorefter jeg gik til Amagerbrogade. Jeg ringede bagefter til Movia, fordi jeg ikke kunne forstå hvad der var sket.

Movia oplyste, at nedtællingsurene starter på intervallet og tæller ned til 0, hvorefter de starter igen på intervallet og tæller ned. Det var altså bare et æggeur, som hele tiden starter forfra.


Det var altså bare et æggeur, som hele tiden starter forfra.

Klaus Folmann, Finsensvej 7


Movia oplyste dengang, at når der ikke kom nogen bus, så var det fordi ruten var midlertidigt omlagt på grund af demonstration, og at Movia ikke havde nogen kommunikation med nedtællingsurene.

Hvis det fortsat gælder, skal vi så have nedtællingsure? og hvad koster de? Og hvem betaler nedtællingsurene? Det må Jan E. Jørgensen gerne svare på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kultur

Aveny-T mister milliontilskud

Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Konservativ ordentlighed?

Debat

Hvorfor er der så få der bliver testet?

Klumme

Vi er alle sammen vores egne

Debat

Glem ikke klimaet midt i coronakrisen

Kultur

Frederiksbergs street-art foreviges i malebog

Annonce