Annonce
Politik

Vindfeldt kritiserer sit eget partis regering: Nu vil jeg forsøge at råbe transportministeren op

- Buen ikke nævnt med et ord. Det er totalt uholdbart, fastslår Michael Vindfeldt (S). Foto: Bo Børresen
Socialdemokratiets borgmesterkandidat Michael Vindfeldt kalder regeringens infrastrukturudspil "dybt skuffende" og vil nu anmode sin partifælle, transportminister Benny Engelbrecht, om et møde og "forsøge at råbe ham op" i sagen om Bispeengbuen.

Michael Vindfeldt (S) giver ikke meget for regeringens infrastrukturudspil hvad angår en nedrivning af Bispeengbuen.

- Buen ikke nævnt med et ord. Det er totalt uholdbart. Vi ved, at Bispeengbuens levetid er omkring 10 år. Altså inden for 10 år skal staten enten renovere denne skrækkelige motortrafikvej, eller også skal den rives ned og trafikken føres under jorden, siger Michael Vindfeldt og fortsætter:

- Det kan man ikke bare ignorere i så stor en plan. Og det er ligegyldigt om man er en socialdemokratisk eller en borgerlig regering, fastslår han.

Annonce


Jeg sidder lidt tilbage med en bekymring for, om Buen er blevet glemt, fordi Frederiksberg ikke har haft en stærk borgmesterstemme.

Michael Vindfeldt


Planerne om at nedrive Bispeengbuen, føre trafikken under jorden og Ladegårdsåen over jorden har været på tale i årevis, men da Bispeengbuen er en statslig vej, forudsætter dens nedrivning statens medvirken. Det er usikkert, hvad udgifterne hertil vil løbe op i, men beløb på mellem én og to milliarder kroner har været nævnt.

Fraværende borgmester

Michael Vindfeldt nøjes ikke med at rette kritik mod sit eget partis regering. Også borgmester Simon Aggesen (K) får en tur. Vindfeldt mener, at Aggesen har været fraværende i debatten om Bispeengbuen:

- Jeg sidder lidt tilbage med en bekymring for, om Buen er blevet glemt, fordi Frederiksberg ikke har haft en stærk borgmesterstemme, der har kæmpet for Buen-projektet. København er kommet igennem med deres ønske i forhold til Lynetteholmen, men hvad har Frederiksberg egentlig opnået? spørger Michael Vindfeldt retorisk og slår samtidig fast, at han til rette henvendelse til transportminister Benny Engelbrecht (S):

- Det er klart, at situationen er uholdbar. Jeg til fortsat kæmpe for at få revet Buen ned og åbnet åen. Nu vil jeg anmode transportministeren om et møde og forsøge at råbe ham op og fortsat kæmpe Frederiksbergs sag og få nedrevet Bispeengbuen.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce

Seneste nyt

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Butiksnyt

Meyers har åbnet pop op-isbar

Mest læste

Seneste nyt

Sundhed

Flyttedag: PCR-testcenter skifter adresse

Debat

En politisk stridsmand: Carl Plougs buste

Annonce