Annonce
Frederiksberg

Virksomhed tilbyder udlejning af vand- og kaffemaskiner til hele Danmark

Waterbreak A/S er en midtjysk virksomhed med kernekompetence indenfor levering, opsætning og servicering af vand- og kaffemaskiner.

Waterbreak A/S henvender sig til virksomheder landet over, som gerne vil skabe gode arbejdsforhold for deres ansatte. Hos Waterbreak A/S bliver du tilbudt et stort udvalg indenfor vand- og kaffemaskineløsninger til din virksomhed. Lige meget om man er til et forfriskende glas koldt vand eller en god kop kvalitetskaffe, kan man få opfyldt behovene hos Waterbreak A/S.

Gode grunde til at investere i vand- og kaffemaskiner til virksomheden

Når man vælger at anskaffe en vand- eller kaffemaskine på arbejdspladsen, følger der flere gode fordele med, der alle er med til at påvirke arbejdsmiljøet positivt. Det giver god mening, at jo gladere medarbejderne er, desto bedre kan de udføre deres arbejde. At have adgang til et koldt glas vand eller en lækker kop kaffe kan i høj grad være med til at forbedre medarbejdernes humør. Deri ligger også, at en vand- eller kaffemaskine kan være et socialt samlingspunkt, som kan skabe rammen for nogle gode interne relationer blandt medarbejderne.

Hvis man vælger at installere en vandmaskine på arbejdspladsen, bidrager det også til en øget sundhed bland medarbejderne. Der er en videnskabelig sammenhæng mellem væskebalancen og præstations- og koncentrationsevnen, hvilket danner baggrund for nogle af de mange fordele, der er ved at installere en sådan maskine.

En landsdækkende virksomhed med løsninger til alle

Når man overvejer at anskaffe sig en vand- eller kaffemaskine til virksomheden, kan man have flere overvejelser om, hvilken løsning der passer bedst. Hos Waterbreak A/S bliver man tilbudt flere forskellige muligheder, da man fx kan vælge mellem flere kaffe-pakker og vandmaskiner alt efter, hvor meget kvalitet man er på udkig efter.

Waterbreak A/S tilbyder derudover at udføre alle opgaver i forbindelse med anskaffelsen af en kaffe- eller vandmaskine. Waterbreak A/S står altså for både levering, installation, service og løbende opfølgning bagefter, hvor sidstnævnte består i, at et problem med maskinen bliver løst indenfor 48 timer. Da Waterbreak A/S for nyligt har åbnet en afdeling på Sjælland, henvender virksomheden sig nu i endnu større grad til kunder i hele landet.

Hvis du er interesseret i at få et tilbud på en løsning til din virksomhed, kan du læse mere om mulighederne på Waterbreak.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Når de røde kommer

Debat

Børnevelfærd før profit

Navne

Rund fødselsdag: Helle Sjelle fylder 50 år

Annonce