Annonce
112

Waltraud blev påkørt i Frederiksberg Have og måtte sys med 17 sting: Nu efterlyser hun drengens far

Waltraud Peterssons gåtur i Frederiksberg Have blev på et splitsekund forvandlet til et smertehelvede. Foto: Facebook
Annonce

En hyggelig gåtur i Frederiksberg Have på årets første lørdag blev på et splitsekund forvandlet til et smertehelvede for Waltraud Petersson, da hun 2. januar ved 13-tiden blev påkørt af en lille dreng på cykel.

Drengen, som Waltraud skyder til at være fire-fem år gammel, kom kørende på sin cykel med støttehjul, da han uforvarende torpederer Waltraud.

- Cyklen rammer mig bagfra. Det gjorde afsindigt ondt. Jeg tænker, at det må have været cyklens ene pedal, der ramte mig. I hvert fald blødte det kraftigt fra den nederste del af min ene læg, fortæller Waltraud og fortsætter:

- Drengens far kom straks over til mig og undskyldte. Jeg havde så store smerter, at jeg ikke tænkte på at bede om hans telefonnummer eller lignende.

I stedet endte Waltraud eftermiddagen på Frederiksberg Hospitals skadestue, hvor en syv centimeter lang flænge blev syet med 17 sting.

Her et par dage efter ulykken vil Waltraud Petersson meget gerne i kontakt med drengens far:

- Jeg tænker, at familien må have en form for ulykkesforsikring. I hvert fald ville det glæde mig, hvis faren vil kontakte mig på telefon 50 52 71 91, slutter den uheldige fodgænger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Frederiksberg

En tester af planlægning

Debat

Noget godt har coronaen gjort

Kultur

Aveny-T mister milliontilskud

Debat

Konservativ ordentlighed?

Debat

Hvorfor er der så få der bliver testet?

Annonce