Annonce
En forbrugerundersøgelse foretaget af Danpo viste sidste år, at der er plads på markedet til meget mere dyrevelfærd. Derfor er de nye kyllinger fra De Danske Familiegårde opdrættet med stor omhu på danske gårde som velfærdskyllingerPR-foto
Give Avis

Danpo lancerer nyt brand: De Danske Familiegårde vil sætte dyrevelfærd på dagsordenen

Danskerne spiser i gennemsnit mere end 24 kilo kylling hver årligt, og vi har stærke holdninger til kyllingekød. En forbrugerundersøgelse foretaget af Danpo viste sidste år, at der er plads på markedet til meget mere dyrevelfærd

Annonce
  • En forbrugerundersøgelse foretaget af Danpo viste sidste år, at der er plads på markedet til meget mere dyrevelfærd. Derfor er de nye kyllinger fra De Danske Familiegårde opdrættet med stor omhu på danske gårde som velfærdskyllingerPR-foto
Give Avis

Landsdækkende mangel blev ikke et problem: Fik Dorthe ansat i første forsøg

Annonce
Give Avis

Kebabhus lukkede - nu åbner der et nyt spisested på adressen

Annonce
Give Avis

Fra fem til syv på ingen tid: Og så skal byen lige op at runde 6000 indbyggere

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Byd foråret velkommen med musik, fællessang og fortælling

Give Avis

Her jagter de både flere penge og flere gæster: Mathias skal sikre stedets fremtid

Give Avis

Det sker: Kom til årsmøde i Give Udviklingsråd og få viden om genveje til fondsmidler

Seneste nyt

Give Avis

Det sker: Kandis-koncert i Givskud

Give Avis

Streamet foredrag om atombomben

Give Avis

Kent nyder stor respekt blandt kolleger: Holdspilleren med den enorme viden runder nu 40 år hos Lego

Annonce