Annonce
Give Avis

Åbent brev: Tak for opbakning til samlet idrætscenter i Give

Keld Jensen og Jørgen Lundsgaard, Give Udviklingsråd og René Godtfredsen, GISK har formuleret et åbent takekbrev til byrådet i Vejle Kommune. Arkivfoto
Annonce

GIVE: På vegne af idrætsforeninger, borgere, handels- og erhvervsliv - samt hele Vejle-vest vil vi gerne takke byrådet for deres opbakning til et samlet idrætscenter i Give!

Det vil blive til glæde for rigtig mange mennesker!

Med bevillingen på 8 mio. kr. i år 2020 er der sat et vigtigt punktum for første fase af arbejdet. Nu venter fase to, som vil indeholde flere spor.

Først og fremmest, så ser vi frem til et tæt samarbejde med en kommende rådgiver for projektet, hvor projektet lige skal have en hurtig gennemgang for eventuelle justeringer, der skal tegnes, projekteres og gøres klar til licitation. Alt sammen med henblik på, at I i byrådet får fuldt overblik over den endelige anlægsbevilling.

Samtidig skal der i år 2020 være inddragende processer med foreningerne, så de både kan bidrage til udformning af de nye faciliteter, men også for at foreningerne begynder, at skabe tanker om, hvad de nye faciliteter giver af nye muligheder.

Sidst men ikke mindst, så vil vi i år 2020 aktivt arbejde for at borgere og erhvervsliv i Give viser deres opbakning til et samlet idrætscenter gennem indsamling af penge, som vi kan bidrage med til del-elementer i byggeriets sidste faser.

Tak for jeres lydhørhed, deltagelse i møder og anerkendelse af projektet ved bevilling af 8 mio. kr. i år 2020.

Vi gælder os til et fortsat godt samarbejde.

Med venlig hilsen Arbejdsgruppen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Nyt fra Lægehuset i Give

Annonce