Annonce
Give Avis

Årets tilbud: Smid to liter sved og belast knæene med 6000 tons

Give GIF inviterer søndag den 26. april til en omgang walk a fun-thon, hvor deltagerne skal ud og gå 21,1 kilometer på en rute, der gennem by, land og skov. Foto: Give GIF
Give GIF inviterer den 26. april 2020 til en ganske interessant event, der har fået navnet ‘walk a fun-thon’. Det indebærer, at man som deltager skal ud på en 21,1 kilometer lang gåtur, og at man hjertens gerne må more sig undervejs.

GIVE:Spændende og gode ideer opstår ofte, når man er i godt selskab og lidt under pres, og i det lys skal tanken om at invitere folket ud på en munter 21,1 kilometer lang gåtur ses.

Ide-kvinderne bag Give GIFs ‘walk a fun-thon’ i april 2020, Loa Blok Egsgaard og Mette Egebjerg Vestergård, deltog selv i oktober måned i Ecco Walkathon, og det var her, at de to piger, ud over at få vendt verdenssituationen, også fik inspiration til at arrangere et walkathon i Give - og at det skulle gøres bedre end Eccos Walkathon.

- Da vi kom hjem fra vores fine - og lange - gåtur, tog vi kontakt til Give GIF for at lufte ideen for dem, og for at høre, om man ville være med til at bakke vores idé om en walkathon i Give op. Det sagde de heldigvis ja til, fortæller Loa Blok Egsgaard og Mette Vestergaard.

De kan også oplyse, at deres event kommer til at hedde: “ Walk a fun-thon" og vil blive afholdt søndag d. 26. april 2020.

Vi garanterer, at benene bliver udfordret med en distance på 21,1 kilometer. Det bliver sjovt og hyggeligt, og det kommer til at foregået på en varieret og godt skiltet rute både i byen, på landet og i skoven.

Mette Vestergaard og Loa Blok Egsgaard, event-arrangører

På sponsorjagt

Da det ikke er gratis at afholde sådan en event har de to initiativtagere også været igang med at søge penge/sponsorater til arrangementet.

- Her har blandt andet Lions Club har allerede sagt ja, til at støtte os, men vi skal ud og finde flere sponsorer, lyder det med en ganske åben og venlig opfordring fra Loa Blok Egsgaard og Mette Vestergaard

Med henblik på at give deltagerne i walk a fun-thon i Give den mulige oplevelse og tur, vil de to arrangører oprette en Facebookside med løbende informationer. Her kan man også finde info om tilmelding til eventen.

- Vi har valgt en ganske lav pris for deltagelse, nemlig 50 kroner, så alle lige fra ven/veninde, familiemedlem til træningsmakker kan have råd til at være med, forklarer Loa og Mette om det ganske lave deltagergebyr.

I forhold til turen, vil der blive lavet en opmærket rute, og der vil stå kontrolposter rundt på ruten, så ingen går forkert. Derudover vil der være en paramediciner til stede ved arrangementet, som deltagerne kan ringe til, hvis de kommer til skade på ruten.

Annonce

Alle kan være med uanset alder, køn og form

Og så understreger de to arrangører, at det er vigtigt at alle deltagerne dels melder deres ankomst, og dels kommer forbi start/målområdet, når de er kommet i mål igen, så man er sikker på, at alle er kommet tilbage og i mål.

Nu sidder du måske og tænker, hvad sådan en lille gåtur på 21,1 kilometer indebærer af kvaliteter og velgørenhed. Og det kan Mette og Loa godt give nogle bud på:

- Vi garanterer, at benene bliver udfordret med en distance på 21,1 kilometer. Det bliver sjovt og hyggeligt, og det kommer til at foregået på en varieret og godt skiltet rute både i byen, på landet og i skoven. Desforuden sørger vi for vand og frugt på ruten. Vi har fravalgt at køre uden tidstagning, så alle uden pres kan være med uanset alder, køn, og form.

Der vil være mulighed for toiletbesøg ved cirka 8,15 og 18 kilometer, ligesom man også kan gøre brug af omklædningsrum både før og efter turen.

Fun-Facts om walk a fun-thon: Du vil gå cirka 27.000 skridt, du vil belaste hvert knæ med 3000 tons, du vil forbrænde 1300-1500 cal. og miste cirka to liter sved.

Annonce
Annonce
Give Avis

Arrangør aflyser med få dages varsel: Corona sætter en stopper for julemarked

Annonce
Annonce
Give Avis

Slut efter fem fremragende år: Det er med stor stolthed og taknemmelighed 'B' takker af som træner i Give

Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Købmands farvel truede dagligvarebutiks fremtid - nu er den pludselig reddet

Give Avis

Tilbage til den kreative legeplads: Peter og Ole vil lave Danmarks bedste mikropølsemageri

Give Avis

Kollemorten lægger natur til dette års Julemærkemarch

Give Avis

Billund Kommune på smalkost? Har ikke råd eller lyst til at betale for en kagemand til Filskov Friskole

Give Avis

Sangcafé i Vonge Kirke

Give Avis

Så kan lokale firmaer og butikker godt finde fodboldskoene frem

Give Avis

Aflyst: Julemarked på Tinnetgaard

Give Avis

Så er det officielt: Julen er kommet til Give

Give Avis

Coronarestriktioner rammer egnens kirker

Give Avis

'De Gule Veste" fik deres ja: Jørgen skulle have brugt  cykelstien i 5. klasse - 50 år senere kan han komme til at gå på den med sin rollator

Give Avis

Sort fredag med fint flow og god stemning

Give Avis

Det er dansk, det er drønhyggeligt: Danmarks største havefest har programmet klar

Give Avis

Give melder klar: Black Friday er tilbage i stor stil

Give Avis

Give Handel og Erhverv er igen klar med en sand gaveregn over Give: Hvad med 10.000 ekstra til julebudgettet?

Give Avis

Det handler om den gode investering og tæt venskab: Lokal ejendomsmægler går ind i guldsmedebranchen

Give Avis

Give gør klar til modstandskamp: Transportminister afviser blankt at lave til- og frakørsel ved Give syd

Give Avis

Et år der bare bliver bedre og bedre: Givskud Zoo er igen Årets Dyrepark

Give Avis

Efter salg til Stofa: Give Fællesantenne klar med i omegnen af 1,5 millioner kroner til det lokale foreningsliv

Give Avis

Ingen nåde i Thyregod omkring DFs fald: Thulesen Dahl har for lidt røv i bukserne

Give Avis

Friske fyre og forførende frøkner frembragte forrygende flot filmgalla

Give Avis

Borgerne reagerer før myndighederne: Det vælter ind med julefrokostaflysninger på Diagonalkroen

Annonce