Annonce
Give Avis

Ældre Sagen i Give er gået i Rottefælden

Den 28. juni arrangerer Ældre Sagen i Give en tur til Svendborg, hvor man kan opleve årets revy i Rottefælden. Foto: Rune Buch.
Annonce

GIVE: Det ville nok være lige kækt nok at påstå, at Ældre Sagen i Give er helt til rotterne, men den medlemstalstærke forening er i hvert fald mere end villige til at gå i Rottefælden. Der er naturligvis tale om revyen af samme navn, og som er en af den danske revyscenes klassikere med en lang historik og stor holdbarhed.

Søndag den 28. juni har Ældre Sagens medlemmer nemlig mulighed for at få en god dag med masser af grin og latter, når foreningen inviterer på tur til idylliske Svendborg, hvor revyen 'Rottefælden' spilles i Europas ældste sommerteater.

Der er afgang fra Bøgetorvet i Give, og det bliver en regulær heldagstur med indbygget rundstykker/kaffe i bussen, frokostplatte i Svendborg og småkager og kaffe i busturen på hjemturen. Man skal regne med at være væk hjemmefra i omkring 9 timer, idet forventet hjemkomst i Give er klokken 19.00.

Revyholdet i Rottefælden består af legendariske Jan Schou, der er kunstnerisk leder, samt Sara Gadborg, Rikke Buch Bendtsen, Mikkel Schrøder og Jens Krøyer som kapelmester.

Tilmelding til turen skal ske hurtigst muligt til Karen Søsted, hvor man også kan indhente mere information om revyturen. Der er i skrivende stund kun 18 billetter tilbage, så de sidste billetter udleveres efter først-til-mølle-princippet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Nyt fra Lægehuset i Give

Annonce