Annonce
Give Avis

2 pokalsejre på 5 dage: Give cruiser let videre i Sydbank Pokalen

Gives spidsangriber Thomas Moise bombede hele fire gange i 9-0 sejren over Rask Mølle fra serie 2. Foto: Jim Hoff
Give Fremads serie 1 mandskab er ubesværet videre i Sydbank Pokalen efter to sejre over Nr. Snede/Ejstrupholm og Rask Mølle med en samlet målscore på 13-0.
Annonce

GIVE: Med en 4-0 sejr tirsdag aften over Nr. Snede/Ejstrupholm fra serie 3 og et bombastisk 9-0 sejr over Rask Mølle fra serie 2  lørdag eftermiddag har Give Fremads serie 1 mandskab sikret sig adgang til næste runde i DBUs Sydbank Pokalen.

Give måtte slide hårdt for tingene i 1. halvleg mod Nr.Snede/Ejstrupholm, hvor det ikke blev til ret meget strømlinet angrebsfodbold.

To hurtige mål omkring pausefløjtet gav dog gæsterne både den spillemæssige og mentale overhånd, og så var det en formsag for Give, at vandre en i 2. halvleg ubesværet sejr hjem på 4-0.

Mål for Give: Nikolaj Knudsen, Mads Birk, Viktor Andersen og Magnus Bitsch.

Annonce

Badeferie eller pokalbold?

Lørdag gik turen så til Rask Mølle, der på papiret, men denne dag åbenbart ikke på banen, kan levere et hold i serie 2. Altså som udgangspunkt en sværere opgave for Give, men sådan blev det ikke. Slet ikke.

Efter blot syv minutter førte Give med 3-0, og så var den pokalged barberet helt ind til huden set fra Gives synspunkt.

Rask Mølle kunne stort set intet stille op mod overmagten, og da dommeren fløjtede kampen af, kunne Rask Mølletræner Torben Pedersen ikke uden frustration og ærgrelse konstatere, at hans pokaltropper havde tabt med 9-0.

Altid farlige Mads Birk kom ud af de to pokalopgør med 3 scoringer på cv'et. Foto Jim Hoff

Stemningen var naturligvis omvendt løssluppen i Givelejren, der på fem dage havde vundet to pokalkampe sammenlagt med 13-0.

Mål for Give: Thomas Moise 4, Mads Birk 2, Viktor Andersen 1, Magnus Bitsch 1 og Nikolaj Knudsen 1.

Give er dermed klar til pokalturneringens 5. runde, der skal spilles senest den 23. juni. Her vil Give kunne løbe ind i modstandere fra både jyllandsserien samt danmarksserien - og mon så ikke de grønne vil få lidt mere kam til håret, end i de to første opgør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Annonce