Annonce
Give Avis

20 år med Anettes helende hænder

Anette Kjær Madsen kan fejre 20-års jubilæum med Thyregod Wellness den 26. marts, og det fejres med en reception fredag den 27. marts på Hastrupvej 24 A, Thyregod. Foto: Jim Hoff
Anette Kjær Madsen kan den 26. marts fejre 20-års jubilæum med Thyregod Wellness. En rejse der startede hjemme i privaten i marts år 2000 og gik via klinikken i Borgergade til den nuværende klinik på Hastrupvej 24 A.

THYREGOD: I dag er det den smukt istandsatte gule bondegård på Hastrupvej 24 A, der danner rammen om Anette Kjær Madsens aktiviteter med klinikken Thyregod Wellnes. Her er der god plads til både klinik og privatliv, men sådan har det ikke altid været.

Da den dengang 23-årige Anette Kjær Madsen i marts 2000 åbnede Thyregod Wellness, foregik det i et rum hjemme i privaten på Syrenvænget i Thyregod. Her blev pladsen dog hurtigt for trang, så Anette rykkede om i Borgergade 3 i Thyregod, hvor hun i 10 år servicerede folket med sine helende og velgørende ydelser.

I 2010 kom der så for alvor gang i flyttebilen, idet Anette flyttede såvel klinikken som privaten ud på Hastrupvej 24 A, hvor den istandsatte bondegård siden har dannet rammen om hendes virke som massør, akupunktør og idrætsskadebehandler.

Oprindeligt er Anette Kjær Madsen udlært hos Sportspartner, som i dag hedder Sportigan, i Give. Efter en rejse på tre måneder besluttede hunsig for at uddanne sig til massør samtidig med at hun forefaldende jobs i lokalområdet for at få smør på brødet.

- I 1999 var jeg uddannet som massør, og herefter begyndte jeg at læse til idrætsskade-terapeut. Jeg blev færdig i januar 2000, og den 26. marts 2000 havde jeg min allerførste kunde. Jeg arbejde her for Falck Helsecare på Lego tre dage om ugen, samtidig med at jeg byggede min klinik op hjemmefra privaten på Syrenvænget i Thyregod, fortæller Anette Kjær Madsen.

Hun har hen over årene også samarbejdet med kiropraktorerne i Brande, hvor hun i et par år var fast én dag om ugen.

- Det var rigtig fint setup. Jeg kendt kiropraktorerne fra vores samarbejde via Falck Helsecare på Lego, og det var et fint samarbejde, hvor vi kunne lære af hinanden, fortæller Anette, der i 2005 tog endnu et skridt op ad uddannelsstigen, idet hun her tog en uddannelse om akupunktør.

Det er sjovt at arbejde med idrætsfolk. Jeg har i 4-5 år blandt andet arbejdet med juniorlandsholdet i cykling, hvor jeg fik æren af at arbejde med store navne som Magnus Cort, Magnus S. Pedersen og Lasse Normann.

Anette Kjær Madsen, indehaver af Thyregod Wellness

Aktiv sportspige i fritiden

I dag tilbyder hun en bred vifte af services som massage, idrætsskadebehandling, akupunktur, øreakupunktur, posturologi og myorefleksterapi.

- Det fleste af mine behandlinger foregår her i klinikken på Hastrupvej, men cirka en dag om ugen er jeg ude af huset til forskellige firmaaftaler. Sådan en dag kan jeg nå 15 massager, så her er man godt smadret, når man kommer hjem,skal jeg hilse at sige,lyder det fra Anette med et stort smil.

Hun er som udpræget sportspige nemlig vant til, at det godt kan og må gøre ondt en gag imellem. Hun spiller både håndbold og fodbold og er derudover træner i Frem Thyregod for klubbens damer, U10-11 drengene samt håndbolddamerne i serie 3. Hun pjatter med andre ord ikke tiden væk foran skærmen med at se serier på Netflix i fritiden.

Anette har også en fast aftale med seniorafdelingen i Give Fremad, hvor hun et par gange om ugen dukker op til skadesbehandling og massage. Tidligere har hun også hjulpet håndbolddrengene i HK Give Fremad med skadesrelaterede problematikker.

- Det er sjovt at arbejde med idrætsfolk. Jeg har i 4-5 år blandt andet arbejdet med juniorlandsholdet i cykling, hvor jeg fik æren af at arbejde med store navne som Magnus Cort, Magnus S. Pedersen, Lasse Normann og Jakob Fuglsang. Det er fedt at følge deres succes i dag, og at konstatere, at det går "mine drenge" rigtig godt, siger Anette Kjær Madsen, mens hun stolt fremviser to cykeltrøjer med en masse autografer fra berømte cykelryttere.

Annonce

Receptionen udsat grundet coronavirus

Selv om arbejdet til tider kan være fysisk hårdt, har den 43-årige massør og akupunktør ingen planer om at drosle ned.

- Så længe kundegrundlaget er der, helbredet i orden og motivationen er der, så klør jeg da på med fuld skrue. Det er også dejligt og meget motiverende at kunne hjælpe mennesker med deres forskellige problematikker, understreger Anette Kjær Madsen.

Hun har været med i flere artikler i både lokale og landsdækkende medier, hvor tilfredse kunder fortæller om den gavnlige effekt, som Annets behandlinger har haft på deres skavanker og helbredsmæssige udfordringer.

Jubilæet skulle have været fejret ved en reception fredag den 27. marts på Hastrupvej 24 A, men den er udsat på ubestemt tid grundet den allestedsnærværende coronavirus.
- Jeg vender tilbage med en dato, når det igen er forsvarligt at invitere til reception, sige Anette Kjær Madsen.

Annonce
Annonce
Give Avis

Haveselskabet arrangerer tur til Tinnetgaard

Annonce
Annonce
Give Avis

Ung ridesportsudøver vinder fire guldmedaljer

Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Efter 40 år som fængselsbetjent i selskab med både bløde og hårde kriminelle: Nu trænger jeg godt nok til at få pulsen og skuldrene ned

Give Avis

Mere kunst og kultur skal gøre børn og voksnes hverdag bedre

Give Avis

96 golfspillere dystede på banen i Give

Give Avis

Det dufter af medaljespil: Fantastisk tennisdag i Gryden endte med sejr til Give efter flere gyserkampe

Give Avis

Den digitale og analoge tidsalder i herligt samarbejde

Give Avis

Fysisk stærke ålborgensere slog Give ud af pokalen

Give Avis

Velkommen til årets første offentlige skulpturvandring

Give Avis

Efterlysningen virkede: Mistænkt for røveriforsøg har meldt sig selv

Give Avis

Lokal ældregruppe på heldagstur til herregården, Ausumgaard

Give Avis

Give åbner: FDF'erne klar til ny sæson men mangler ledere

Give Avis

Politiet søger hjælp: Leder efter formodet gerningsmand

Give Avis

Farvel til Gives karismatiske tennisskriger: Anders Grinderslev rykker til hovedstaden for at blive spiller og træner i KB

Give Avis

August måned skydes i gang i Give med stort udsalg i de lokale butikker

Give Avis

Give bliver tennismekka for en dag: Sport Live sender direkte fra “Gryden”

Annonce