Annonce
Give Avis

25 kilo fedt forsvundet på Sandbjerg

Den succesfulde vejning blev fejret af medarbejderne på Sandbjerg med et gopdt sundt måltid. Privatfoto

Personalegruppens store sundhedsprojekt på Plejecenter Sandbjerg er nu gennemført, og anstrengelserne har båret frugt, idet man sammenlagt går ind i foråret 25 kilo lettere

THYREGOD: Personalegruppen på Sandbjerg fandt på et møde frem til, at man ville iværksætte en række sundhedsfremmende tiltag omkring kost og motion, og i den forbindelse allierede man sig med sundhedskonsulent og fysioterapeut Lars Ulrik Pedersen fra sundhedsafdelingen i Vejle Kommune. Hermed fik man sat tiltaget i professionelle rammer med en overordnet styring og en fagligt funderet plan for forløbet.

Forløbet har fra dag et haft centerleder Marie Rud Sørensens fulde opbakning - og aktive deltagelse - og hun kan nu melde tilbage og en vellykket forløb.

-Nu er vi i mål med vores projekt, og jeg kan med glæde notere mig, at Sandbjerg har tabt 25 kg. rent fedt. Maria Ballegård blev den glade vinder for flest smidt kilo, og hun løb med de 800 kroner. Men bedst af alt så havde alle sat sig realistiske mål og mange havde fået kroppen ommøbleret fra fedt til muskler, fortæller Marie Rud Sørensen.

Der blev serveret en lækker tærte på en bund af kyllingefars -sundt, let og velsmaghende. Velbekomme. Privat foto.

Klar til bikinisæsonen

Hun betegner sundhedsprojektet som en rigtig positiv oplevelse for alle involverede. Alle medarbejderne udtrykker glæde for projektet og havde et vedholdende ønske om at holde fast.

-Vi var meget tændte på, at vi alle skulle vejes igen efter 8 uger, hvilket straks blev aftalt med vores tovholder Lars Ulrik fra sundhedsafdelingen i Vejle Kommune. Det er klart, vi var jo alle interesserede i at blive klar til bikinisæsonen. Og med 25 kg. fedt tabt allerede nu, hvad kan det så ikke nå at blive til inden sommer, lyder det begejstret fra Marie Rud Sørensen, der ikke tøver med at udtale, at de deltagende medarbejdere pt. på alle måder nærmest svæver i luften.

Annonce

Intervalgangen fortsætter

Den på alle måder succesfulde vejning blev efterfølgende fejret med et godt, sundt måltid. Og der kunne spises igennem med god samvittighed, for der blev serveret tærte med en bund af kyllingefars, og altså ikke den fede udgave med smør og mel, som man ellers kender.

- Vores intervalgang har gymnastikpigerne fra Thyregod nu overtaget. Efter sæsonen er slut med gymnastik, er der en stor flok, der stadig gerne vil være aktive, og de mødes så her på Sandbjerg for at gå turen, ført an af Vivi fra gymnastikafdelingen, fortæller Marie Rud Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Covid-19: Lokale testmuligheder

Give Avis

Pænt gang i nybyggeriet i Give

Give Avis

Nyt fra Give-Egnens Museum

Annonce