Annonce
Give Avis

Afgørende fase med idrætscentret: Bliver det plan A eller B?

Bliver det plan A eller plan B, når byggeriet af det nye idrætscenter formodentlig går i gang 1.6.2022? Ja, det afhænger af hvor mange penge Giveborgerne formår at få samlet ind. Foto: Jim Hoff
En gang først i december ved man, hvem der skal stå forbyggeriet af det nye store idrætscenter i Give. Derefter kan det endelige projekt tegnes færdigt - og om alt går vel bliver det Plan A-projektet, men ........

GIVE: Indsamlingen går nu ind i en afgørende slutfase, hvor uge 43 markerede en flot kickstart på indsamlingsslutspurten. En uge med masser af positive snakke omkring byens kommende idrætscenter.

Byen stod sammen omkring rigtig mange initiativer, som samlet set kastede tæt på 400.000 kr. af sig, når vi tæller både samarbejdet med Give Handel & Erhverv, foreningslivet og salg af folkeaktier sammen. Det er vi dybt taknemmelige over.

Mindst lige så glade er vi over den positive snak. Både snakken omkring relevansen af centeret, men også interessen i for hvem centeret er.

Annonce

En uge med energiindsprøjtninger

Indsamlingen er en voldsom stor opgave at løfte, men ugen har givet en energiindsprøjtning af de store.

Også politisk var det en god uge. På borgmesterbattlen blev der givet tilsagn fra begge kandidater omkring, at målet stadig er at arbejde for et samlet idrætscenter, med boldbaner, padelbaner, gadeidræt mm. Ligesom de viste velvillighed til at se på løsninger for at komme i mål med plan A, når vi kender projektet først i december.

Vi nærmer os den første milepæl, som er de 6,5 mio. men anerkender ligeledes ,at vi fortsat har et stor stykke arbejde foran os, hvis vi skal nå drømmen omkring de 10 mio.

Martin Schmidt, centerleder

For det er netop her, som en tidlig julegave, at vi ved, hvem der skal stå for byggeriet af byens kommende idrætscenter. Derefter kan det endelige projekt tegnes færdigt, hvorefter der forventeligt er første spadestik omkring 1/6-2022.

Annonce

Samlet status

Den samlede status på indsamlingen er, at vi har rundet de 3,6 mio kr., som fordeler sig således:

Foreninger & Folkeaktier og indsamlingsarrangementer 810.000

Erhvervs-sponsorater & fonde 2.800.000

Samlet indsamlet beløb 3.610.000

Vi nærmer os den første milepæl, som er de 6,5 mio. men anerkender ligeledes ,at vi fortsat har et stor stykke arbejde foran os, hvis vi skal nå drømmen omkring de 10 mio.

Vi tror fortsat på, at der er flere, der går overvejer en folkeaktie, at flere virksomheder ligeledes vender positivt tilbage, så vi sammen kan sikre, at byens fremtidige idrætsfaciliteter bliver den plan A som vi alle går og drømmer om.

Én ting er helt sikkert: Vi arbejder ufortrødent videre, og vi er taknemmelige for alle bidrag. Og er helt sikre på, at hvis vi står sammen, så lykkedes vi med projektet.

Annonce
Give Avis

I næste uge bliver Give omdannet til et udendørs atelier med trækunst

Annonce
Kultur

'Sofie' er hovedinspirationen til Renés bøger - og få måneder før udgivelsesdagen begik hun selvmord og efterlod et afskedsbrev med særlig besked til ham

Annonce
Give Avis

Nye turisttavler ved motorvejen reklamerer for Give: 'Give er ikke bare et sted, man lige suser forbi'

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VEJLE

Er du i konflikt med kommunen eller faret vild i systemet? Thea hjælper dig ganske gratis

Give Avis

Læserbrev: Generalforsamlingen på museet var en ren farce

Give Avis

Skoleelever løber tusindevis af kroner hjem til Børnelungefonden

Give Avis

Navneforvirring har ført til misforståelser hos både børn og forældre: Nu skal det være slut - og du kan hjælpe

Give Avis

Gratis pølser og frisk duft af blomster: Årligt tilløbsstykke vender tilbage

Give Avis

Musikfest præsenterer seks kendte navne og kommer samtidig med klar opfordring: 'Køb din billet - ellers er det ikke sikkert, vi er her næste år'

Annonce