Annonce
Give Avis

AGF fik stryg: Helstøbt præstation af lokale håndboldhelte fik Ikærhulen til at gynge da nettet blafrede 64 gange

Give s topscorer Bastian Stræde i et elegant svæv hen over AGF-blokken - og så blev kuglen ellers plantet oppe i det ene målhjørne. Et godt billede på Gives præstation i den kamp, for de var flyvende. Foto: Jim Hoff
Gives 2. divisionsmandskab leverede sæsonens nok bedste og mest helstøbte indsats, da holdet i en forrygende og livlig håndboldmatch besejrede et af rækkens tophold, De Hviiie fra AGF.


GIVE: Så kom den! Sæsonens bedste præstation - og det endda mod et af rækkens top 3-hold. Efter nedturen på hjemmebane mod Faaborg i sidste uge, stod håndboldkrigerne på 2. divisionsholdet klar med hvæssede sabler og råt kød mellem tænderne for at revanchere sig.

Og det må man sige lykkedes fuldt ud mod et virkelig godt AGF-mandskab, der før dysten lå på rækkens 3. plads med 11 points, mens Give lå nr. 8 med 6 points.

Annonce

Give lagde ud i forrygende stil og førte 15-10 efter 23 minuters spil. Men så løb holdet ind i en periode med sløseri og tekniske fejl assisteret af en række dumme beslutninger i begge ender af banen. Det udnyttede de fodrappe aarhusianere til at få lystavlen til at blinke med cifrene 18-17 til Give ved pause.

Helt unødvendigt at lukke AGF ind i kampen igen, men det er jo charmen ved håndbold, at det lynhurtigt kan vende.

Det var nu næppe den tilgang Gives træner Erik Flak havde i sin pausesnak til sine spillere, men uanset hvad den gode mand fra Grenaa havde sagt til gutterne, så virkede det.

Give kom ud efter pausen og nærmest blæste AFGerne sidelæns ud af hallen. Give vandt de første 10 minutter 7-1, og dermed var grunden lagt til den 34-30 sejr, det endte med.

Gnisten var tilbage

En af Gives profiler i denne kamp, Bastian Stræde, noterede sig efter kampen, at det blev en rigtig tonserkamp med en masse fart over feltet, og hvor begge hold også i perioder pga. det opskruede tempo fik lavet nogle tekniske fejl.

Erik Flak havde ekstra ros til unge Magnus Taulbjerg, der gik ind og løste både forsvarsmæssige og angrebsmæssige opgaver på fineste vis. Og scorede fem flotte mål ovenikøbet. Foto: Jim Hoff

- Modsat sidste kamp havde vi gnisten i aften og fightede virkelig igennem og satte AGF under et hårdt pres. Omvendt var de også skarpe til at straffe vores fejl, for AGF har et godt hold med nogle gode spillere, som spiller en gang hurtig håndbold. De har ikke de store trusler ude bagfra - men de er virkelig farlige, fordi de spiller meget bredt og den vej rundt får sat en masse gode angreb op, siger Stræde og fortsætter:

-  Men i aften har vi styr på vores aftaler, vi kommer rigtig godt ud til 2. halvleg. Får en god start der styrker os mentalt, og vi styrer stort set kampen uden at efterlade alt for store huller til AGFerne. Og så er det glædeligt, at vi formår at minimere antallet af dårlige minutter. Jeg synes, at vi er ved at finde hinanden bedre og bedre som hold. Der er en god kemi på holdet, så jeg ser fortrøstningsfuldt på det.

Annonce

Ros til centerforsvaret

Cheftræner Erik Flak noterede sig også den gode start, hvor hans tropper overholdt aftalerne om at holde afstand til de lynhurtige og fodrappe AGFere.

Der var en masse individuel coaching under kampen, fordi vi hele tiden skulle justere nogle ting i forhold til både vores forsvarsspil og angrebsspil

Erik Flak, cheftræner for Give Fremad

- Det ser glimrende ud de første 25 minutter, men så har vi et udfald før pausen, hvor vi glemte vores aftaler. I pausen giver vi hinanden håndslag på at finde stilen fra de første 25 minutter og at få sat på kontrafasen. Og det lykkedes vi rigtig godt med, ikke mindst fordi at vores centerforsvar med Rolf Hessellund, Mads Overgaard og Simon Søgård plus Anders Orning virkelig leverede fremragende, konstaterer Givetræneren.

Med to minutter tilbage kan Erik Flak med et stille smil konstatere, at sejren er hjemme. Den har de trofaste tilskuere også luret. Foto: Jim Hoff

Han var også begejstret over Bastian Strædes indsats, ligesom der også var ekstra ros til unge Magnus Taulbjerg for en taktisk klog indsats både i forsvaret og angrebet.

Annonce

AGF anerkendte Gives flotte indsats

- Der var en masse individuel coaching under kampen, fordi vi hele tiden skulle justere nogle ting i forhold til både vores forsvarsspil og angrebsspil. Og stor ros til spillerne for at de tog det til sig, så vi fandt rytmen igen og dermed kunne styre kampen sikkert hjem i 2.halvleg, lyder det fra Erik Flak.

Morten Marvig, AGFs keeper der tidligere har spillet i Give, anerkendte Give som den rigtige vinder efter en flot indsats af hjemmeholdet.

Simon Søgård blev kåret til Man of The Match efter en gedigenindsats med bl.a. 7 scoringer og hårdt forsvarsarbejde. Foto: Jim Hoff

- Give spiller en rigtig flot kamp, og der er ikke noget at sige til deres sejr andet end, at den var fuldt fortjent. Og så er det jo, når man ser bort fra nederlaget, helt fantastisk igen at opleve den fantastiske stemning her i hallen.

Mål for Give: Kasper Skov 7, Simon Søgård 7, Bastian Stræde 5, Magnus Taulbjerg 5, Mikkel Molbech 4, Anders Orning 4, Sebastian Hansen 1 og Rolf Hessellund 1.

Man of The Match:Simon Søgård.

Annonce
Annonce
Give Avis

Så er det officielt: Julen er kommet til Give

Annonce
Annonce
Give Avis

Sort fredag med fint flow og god stemning

Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Give Handel og Erhverv er igen klar med en sand gaveregn over Give: Hvad med 10.000 ekstra til julebudgettet?

Give Avis

Give melder klar: Black Friday er tilbage i stor stil

Give Avis

Det handler om den gode investering og tæt venskab: Lokal ejendomsmægler går ind i guldsmedebranchen

Give Avis

Give gør klar til modstandskamp: Transportminister afviser blankt at lave til- og frakørsel ved Give syd

Give Avis

Et år der bare bliver bedre og bedre: Givskud Zoo er igen Årets Dyrepark

Give Avis

Efter salg til Stofa: Give Fællesantenne klar med i omegnen af 1,5 millioner kroner til det lokale foreningsliv

Give Avis

Ingen nåde i Thyregod omkring DFs fald: Thulesen Dahl har for lidt røv i bukserne

Give Avis

Friske fyre og forførende frøkner frembragte forrygende flot filmgalla

Give Avis

Borgerne reagerer før myndighederne: Det vælter ind med julefrokostaflysninger på Diagonalkroen

Give Avis

26-årige Michelle valgte selv, at behandlingen skulle stoppes: Et halvt år efter hendes død samler hendes mor ind til kampen mod den frygtelige sygdom

Give Avis

Kulturhuset i Thyregod bager på nye aktiviteter

Give Avis

Så fortjent: Tobias Thorning er nomineret til Årets Sportsnavn

Give Avis

Karina så rigtigt, da hun åbnede sit kreative værksted

Give Avis

Røde Kors & Venner igen klar med julehjælp

Give Avis

AGF fik stryg: Helstøbt præstation af lokale håndboldhelte fik Ikærhulen til at gynge da nettet blafrede 64 gange

Give Avis

Har mistet syv ud af otte kampboksere: Lokal bokseklub vanvittig hårdt ramt af coronaen

Give Avis

Against all odds: Guld til sej Give-fighter

Give Avis

Cykelstierne er blevet valgkampens fedeste valgflæsk

Give Avis

Prisvinder i Give: Profil Optik er kåret som landets bedste butikskæde

Give Avis

Chok i Give: Jyllandsserieholdet rykker ned efter helt vanvittig playoff-dyst mod kloge og effektive aarhusianere

Give Avis

Good news: Områdets hyggeligste julemarked er på banen igen

Annonce