Annonce
Give Avis

Anbefal det bedste lokale i landsdækkende sommerguide

Der er mange smukke og seværdige områder ved Kollemorten. Ikke mindst naturen har meget at byde på.
Kollemorten Autoværksted og kæden "Din bilpartner" samler gode udflugtsmål til ferien i Danmark. Du kan være med til at anbefale de gode steder i nærheden.
Annonce

Kollemorten: For de fleste kommer sommeren i år til at foregå i Danmark. Og heldigvis for dét. Der er nemlig masser af skønne steder at opleve. Også flere end man aner. Værkstedskæden "Din Bilpartner" har derfor lavet en landsdækkende digital sommerguide, hvor lokale i korte videoer anbefaler deres favoritsted i lokalområdet. Din Bilpartner Kollemorten anbefaler alle i vores skønne lokalområde at sende deres tip ind.

Hvorfor skal en værkstedskæde nu anbefale lokale seværdigheder, kan man fristes til at spørge. Det har kædechef i Din Bilpartner Jakob Knudsen et klart svar på:

- Din Bilpartner er en landsdækkende kæde, og vores værksteder en aktiv aktør i deres lokalområder. Vi ville gerne lave en sommerkampagne, der giver værdi til vores værksteders kunder og på den måde sige tak for deres støtte til vores værksteder under conrona-krisen. Heldigvis oplevede vores værksteder nemlig stor lokal opbakning fra kunderne, og generelt har vores værksteder klaret sig fornuftigt gennem krisen frem til nu.

- Nu hvor danskerne i stor stil holder ferie i Danmark, vil vi gerne give inspiration til sommerture ud i det blå til steder, som de måske ikke kendte i forvejen. På vores sommerguide-kampagneside er der et Danmarkskort med en masse prikker, og når man klikker på en prik, kan man se en video, hvor en lokal anbefaler et lokalt sted. Videoerne giver området positiv branding til turister og andre besøgende, hvilket forhåbentlig smitter af på de lokale aktører i området som for eksempel forretninger, spisesteder, attraktioner – og jo naturligvis også vores værksteder, siger Jacob Knudsen.

Sommerguiden giver helt almindelige mennesker, der er stolte af deres område, mulighed for at vise det frem – det er håndholdt og helt uden filter. Og dermed meget autentisk.

Jo flere lokale spots, der bliver sat ind på kortet, jo bedre for dem, der søger inspiration på siden – og jo bedre for dit lokalområde. Derfor kan du hjælpe med at sætte fokus på de ukendte lokale perler i vores område.

På dinbilpartner.dk/sommerguide kan du uploade en eller flere videoer og være med i konkurrencen om præmier til en værdi af op til 6.000 kr.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Genforeningsfest i Riis Bakker

Give Avis

Dimissionsfest under Guds himmel

Give Avis

Klubben for enlige tilflyttere trives

Annonce