Annonce
Give Avis

Antikviteter og retrofund: Aladdins Hule ligger i Hedegård

Der hvor det hele startede: Annette Hansen i det gamle køkken, hvor Madam Blå naturligvis spiller en stor rolle. Der er naturligvis altid kaffe på kanden til kunderne og lidt mundgodt til børnene, når man besøger Anettes Loppesalg.Foto Jim Hoff

Ude i Hedegård på Hedegårdvej 41 ligger der en lille butiksperle, ja faktisk et helt slaraffenland med antikviteter, loppefund og gode retroeffekter af den fineste slags

HEDEGÅRD:Anettes Antik, Retro og Loppesalg er butikkens retmæssige navn, men i dag går butikken under navnet Anettes Loppesalg. Indehaver Anette Hansen råder over godt og vel 500 veldisponerede m2 i kælderen i den gamle købmandsgård i Hedegård.

Oprindeligt startede Anette Hansen, der er uddannet blomsterbinder, op med en blomsterbutikken Facetten i 2008 i Hedegård, men alvorlig sygdom satte en stopper for det projekt. I 2011 var Anette heldigvis kommet så meget ovenpå igen, at hun fik lyst til at gå i gang med et helt nyt projekt.

Lopper i blodet

-Jeg kommer fra et hjem, hvor mine forældre altid er gået meget på loppemarkeder. På den måde ligger det med antikviteter og retroting jo i mine gener, og da jeg altid har været lidt rastløs og haft lyst til at være i gang, begyndte jeg lige så stille at samle antikviteter og loppefund sammen her i kælderen. I forvejen lå der et rigtig hyggeligt gammeldags landkøkken i kælderen, og med det som omdrejningspunkt bredte det sig, og i år kan jeg såmænd fejre fem års jubilæum med Anettes Loppesalg, fortæller Anette Hansen med berettiget glæde og stolthed i stemmen.

Annonce

Kunder fra hele landet

For det er en fantastisk flot butik med et velassorteret varelager med stor spændvidde. Som butikkens navn antyder er der tale om fine antikviteter, spændende retroeffekter og sjove loppefund - se gerne billedarkivet igennem på netavisens udgave af denne artikel.

-Det har været rigtig spændende at udvikle min butik gennem de her 5 år. Jeg startede jo op i det små med få effekter, og i dag har jeg altså en stor butik med et godt salg og masser af effekter på 500 m2, jeg har en velbesøgt Facebookside, hvorfra ca. en tredjedel af mit salg kører - og så er jeg da også lidt stolt over at kunne sige, at jeg har kunder fra hele landet lige fra almindelige antik- og loppeinteresserede til de mere professionelle kræmmere, fortæller Anette.

Annonce

Velindrettet med temahjørner

Butikken består af et stort rum med blandede effekter, og så er der en række mindre rum, der er indrettet tematisk i eksempelvis fransk stil, nordisk stil, et romantisk hjørne, et gammeldags spisekammer, et hjørne med skæve ting til den mere maskuline del af kundegruppen, det gamle køkken og områder med legetøj.

Det hele er flot og overskueligt stillet op, så kunderne får en rigtig god oplevelse ved at gå rundt i butikken, ja det er faktisk så godt stillet op, at man nogle gange får en fornemmelse af at gå på et museum. Det er meget tydeligt, at denne her butik er hjerteblod for Anette Hansen.

-Mine kunder roser da også min butik rigtig meget, og jeg oplever tit, at en kunde ikke bare køber én ting, men faktisk alle effekter i et tematisk hjørne. De kan godt lide mine setups, og det synes jeg da er rigtig dejligt. Jeg har et mantra om, at mine ting skal være pæne, men samtidig også billige, og det synes jeg da selv, at jeg lever godt op til, siger Anette.

Annonce

Kørte 20.000 km. i 2017 på loppejagt

Butikken holder åben hver torsdag og lørdag, og når butikken er lukket er Anette ude på landevejene - ofte sammen med husbonden Claus - for at finde nye spændende antikviteter og loppefund til butikken.

I 2017 blev det 20.000 km. i de gode loppefunds tjeneste. Det er meget, men når man tager en tur gennem denne Aladdins Hule af flotte ting og sager i Annettes Loppesalg, kan man uden at tøve konstatere, at det har været umagen værd.

Annonce
Annonce
Give Avis

Rørbæk Marchen i skarp konkurrence med kronprinsen

Annonce
Annonce
Give Avis

Totalt misvisende: Uskarpe Give tabte 3-0 til EfB i en kamp, man burde have vundet

Annonce
Forsiden netop nu
Give Avis

Amerikaner og bornholmere svinger floorball-staven over Give og uddeler knaldhårde smileys

Give Avis

Lokal erhvervsdrivende med klar opfordring: Skal vi have et fedt nyt idrætscenter, så er det nu byen skal vise sammenhold

Give Avis

Julie Stenmann Christensen suveræn dansk mester

Give Avis

Åbent vælgermøde i Grønbjerg: Borgerne er meget bekymrede for deres skole

Give Avis

Give Håndboldklub er endelig fuld af numre igen

Give Avis

Tekniske fejl og afbrændere blev dyrt for Give, der løb ind i et nederlag på 33-30 i Hørning

Give Avis

Hvad gør man når man er rygopereret og helt ny i byen? Man går da til fodbold - bogstaveligt talt

Give Avis

Formand om sæsonens første hjemmekamp: Vi glæder os helt vildt og laver et brag af en håndboldfest med gratis adgang

Give Avis

Her skal maden kunne mere end at fylde maven: Sådan anmelder Marius, Ellie og de andre børnehavebørn tre forskellige slags sild

Give Avis

88 dystede i Give Golfklubs Danbolig parturnering

Give Avis

For Eva og Tommy handler kroket om livskvalitet - som så lige er blevet toppet med DM guld

Give Avis

Nye arbejdsgange angående foromtaler i Give Avis

Give Avis

Nej til seks millioner til GISK: Stofa vil kun købe Gives fællesantenneanlæg på egne præmisser

Give Avis

Skæve åbningstider hjælper Jette med at holde balance mellem familieliv og det gode butiksliv

Give Avis

Genåbning på Kastaniehaven: Efter halvandet år som leder fik Carina Skærlund sin første festdag

Give Avis

Give hentede uafgjort mod tophold efter en afvekslende og flot kamp med skiftende føringer til de to hold

Give Avis

Se videoen: Stolt og bevæget dobbelt ol-guldvinder modtog folkets hyldest i den sprøde efterårsregn

Give Avis

Give-familien vandt igen titlen som Årets Købmand: Nu hedder halvdelen af prismodtagerne Eskildsen til efternavn

Give Avis

Se billederne: Seje børn trodsede regnen og gav Give endnu en flot cykelfest

Give Avis

Give sender Dannebrog til tops med fejring af dobbelt guldvinder!

Give Avis

Ungt lokalt cykeltalent i kæmpedilemma: I svær klemme mellem sin sport og uddannelse

Annonce