Annonce
Give Avis

Bækkelundgård Blomster bag flot dronningeinspireret blomstergave til Sandbjerg

Ellen Utoft Jensen, yderts til højre, kunne på dronningens fødselsdag sammen med sin medarbejder Marianna overække 47 orkideer til centerleder Marie Rud Sørensen (til venstre i billedet. Blomsterne var til centrets beboere. Foto: Jim Hoff
Ellen Utoft Jensen fra Bækkelundgård Blomster kunne efter en succesfuld indsamling aflevere hele 47 orkideer til beboerne på plejecenter Sandbjerg i Thyregod på dronningens fødselsdag.

THYREGOD: Hele Danmark var i fødselsdagshumør torsdag den 16. april, hvor landets dronning fyldte 80 år. Majestæten havde grundet coronakrisen frabedt sig at få tilsendt blomster osv., derimod opfordrede hun danskerne til i den svære tid, hvor mange ældre er isolerede på grund af coronavirus at betænke netop denne målgruppe med blomster og venlige tanker.

Når Mor Danmark taler, så lytter folket, og dronningens opfordring inspirerede således Ellen Jensen Utoft fra Bækkelundgård Blomster i Vesterlund til at sætte gang i en indsamling med det formål at begave beboerne på Plejecenter i Sandbjerg med en masse blomster på dronningens fødselsdag.

- Jeg talte med en borger fra Vesterlund, der gav mig denne her idé, idet vedkommende havde læst om et lignende initiativ, hvor man via Facebook opfordrede folk til at indbetale beløb lige fra 10 til 200 kroner til blomstergaver til de ældre. Jeg satte mig for at igangsætte en sådan indsamling, og det gik langt over forventning, idet der blev indsamlet i alt 4676 kroner, fortæller Ellen Utoft Jensen og fortsætter:

- Det har været virkelig dejligt at opleve denne meget flotte opbakning i disse coronatider. Folk tog virkelig ideen til sig, og det har været fantastisk at mærke det sammenhold, der har været omkring projektet. At kunne være med til at glæde de ældre, der lige nu ikke må få besøg af deres familie, er rigtig dejligt. Ja, det er lige til at få en klump i halsen over, lyder det fra en både glad og lidt bevæget Ellen Utoft Jensen.

47 orkideer i blomstergave

Det fine indsamlingsresultat medførte, at Ellen Utoft og hendes medarbejder Marianna Skov Lindbæk den 16. april klokken 10.00 kunne overvække hele 47 smukke orkideer til centerleder Marie Rud Sørensen på Sandbjerg samtidig med at beboeren Keld hejste flaget for dronningen. Dermed var der blomster til både beboerne og til bordene i fællesrummene.

En flot gave, som Marie Rud Sørensen naturligvis tog imod med kyshånd.

- Det er et rigtig flot initiativ det her, og jeg kan da også fortælle, at de fine orkideer vakte glæde hos hver og én af beboerne. Der skal lyde en varm og inderlig tak fra os alle på Sandbjerg. Det varmer, at så mange har tænkt på os i denne her tid, lyder det fra Marie Rud Sørensen.

Hun kan fortælle, at langt de fleste beboere på dagen var bænket foran TV-et for at følge med i fejringen af dronning Margrethe, og som en ekstra gevinst ud over de flotte blomstergaver fik beboerne også besøg af børn fra Thyregod Skole, der havde medbragt tegninger af blomster og et par sange i dagens festlige anledning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce